Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jamie Lee Curtis je spremna na borbu u najavi filma Halloween Ends
Predstavljen je posljednji film u suvremenoj trilogiji "Noći vještica"

Jamie Lee Curtis je spremna na borbu u najavi filma "Halloween Ends"

Prošle je godine svjetlo dana ugledao film Noć vještica ubija, koji je po izlaska podijelio kritičare i publiku. Uskoro nam stiže novi film u franšizi, Halloween Ends, koji ima veliki zadatak: završiti novu trilogiju s boljim uspjehom od svog prethodnika.

Danas imamo priliku vidjeti prvi kraći najavni trailer za finalni film u novoj trilogiji, koji nam ponovno predstavlja Jamie Lee Curtis u ulozi Laurie strode, kojoj je već svega dosta i spremna je jednom zauvijek stati na kraj Michaelu Myersu i njegovoj tiraniji.

Službeni sinopsis nadolazećeg filma otkriva:

Četiri godine nakon događaja iz prošlogodišnjeg filma Noć vještica ubija, Lurie živi sa svojom unukom Allyson (Andi Matichak) i radi na tome da završi svoje memoare. Michaela Myersa od onda nismo vidjeli. Nakon što je dozvolila da ju Michael desetljećima progoni, Laurie se odlučila osloboditi straha i bijesta i prihvatiti život. No kada mladić Corey Cunningham (Rohan Campbell) bude optužen za ubojstvo dječaka kojeg je čuvao, to pokrene niz nasilja i terora što tjera Laurie da se napokon suoči sa zlom koje ne može kontrolirati, jednom zauvijek.

Will Patton, James Jude Courtenay, Nick Castle i Kyle Richards također su u glumačkoj ekipi novog filma Davida Gordona Greena. Scenarij zajednički potpisuju Green, Paul Brad Logan, Chris Bernier i Danny McBride.

Film Halloween Ends se u kinima očekuje 14. listopada ove godine.

M.M.K.

 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala