Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 17.7.
Uz serije "Leteći cirkus Montyja Phytona" i "Njemačka '89", večeras izdvajamo i nekoliko izvrsnih filmskih naslova

TV Preporuke dana - Nedjelja 17.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 17.7.

SERIJE

Leteći cirkus Montyja Pythona, HRT 3 u 21:015h
Jedna od najoriginalnijih i najmaštovitijih humorističnih emisija u povijesti britanske televizije — prvi put prikazivana na BBC-ju od 1969. do 1974. g. — odbacila je sva pravila tradicionalne skeč-komedije, nije rabila komične poente i prigrlila je inovativni pristup struje svijesti (potpomognut Gilliamovom animacijom) te pomicala granice prihvatljivoga, i stilski i sadržajno. Izvorna nadrealistična skeč-komedija najbolje prikazuje talente skupine Monty Python s Grahamom Chapmanom, Johnom Cleeseom, Terryjem Gilliamom, Ericom Idleom, Terryjem Jonesom i Michaelom Palinom u glavnim ulogama.

Njemačka '89, HRT 2 u 22:06h
Svi se okupljaju u Leipzigu. Martin pokušava spriječiti Lenorin atentat. Valdez i Brigitte surađuju s Rose kako bi zaustavili Lenore. Schweppenstette sklapa posao na sajmu u Leipzigu. Fritz pronalazi ulagače. Tina otkriva strašnu istinu o svom posjetitelju.

FILMOVI

Rocky, HRT 2 u 20:05h
Rocky Balboa (Sylvester Stallone) bivši je slavni boksač kojega je napustila sreća te je završio kao zaposlenik u lokalnoj tvornici. Bez dolara u džepu i bez pravih prijatelja, Rocky se suočava s tegobnom svakodnevicom. No sve bi se to trebalo promijeniti kada mu se ukaže prilika za meč života. Naime, Apollo Creed, svjetski prvak u teškoj kategoriji u potrazi je za slabijim protivnikom za marketinški meč, a idealnog kandidata pronalazi upravo u zakržljalom Rockyju.

Jurski svijet, RTL u 20:15h
Park je otvoren. Dvadeset dvije godine su prošle od kada je tvrtka InGen, prema ideji dr. Johna Hammonda osmislila Jurski park. Sada je na istom mjestu niknuo Jurski svijet, novi luksuzni park s mnoštvom atrakcija koje garantiraju gostima prvoklasnu zabavu i doživljaj poput niti jednog drugog. Dinosauri svih veličina, od malih triceraptosa do mozasaurusa, koji iskače iz bazena da bi progutao veliki bijelu psinu koja visi u zraku i služi kao mamac, samo su neki od privlačnih sadržaja. No, ni ova atrakcija nije sasvim bezopasna.

Pink Panther 2, Doma TV u 21:40h
Najvrijednija svjetska blaga su ukradena, a posljednji na listi nestalih je čuveni dijamant Pink Panther. Inspektor Dreyfus (John Cleese) okuplja tim međunarodnih stručnjaka i detektiva kako bi se neprocjenjivi artifakti vratili, a među genijalcima u ekipi istražitelja je i inspektor Jacques Clouseau (Steve Martin), nespretni francuski detektiv koji u konačnici uvijek nekako uspije uloviti lopova.

Čudo s Hudsona, Nova TV u 22:10h
15. siječnja 2009. godine, svijet je svjedočio "Čudu na Hudsonu" kada je pilot "Sully" Sullenberger uspio spasiti živote 155 putnika aviona, kojim je upravljao. Zrakoplov US Airwaysa na letu 1549 poletio je iz newyorške zračne luke LaGuardia za Charlotte u Sjevernoj Karolini, ali je ubrzo nakon polijetanja pilot javio kontroli leta da se zrakoplov sudario s jatom divljih gusaka, što je izazvalo požar u najmanje jednom od motora. Pilot Sullenberger je tada odlučio sletjeti na rijeku Hudson.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala