Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Rihanna i Chris Brown se mimoišli u sudnici
Brown se bivšoj djevojci ne smije približiti na 50 metara te 180 dana mora čistiti ulice

Video: Rihanna i Chris Brown se mimoišli u sudnici

PIŠE: Dario Petruševski

Napokon je okončana sudska sapunica Chrisa Browna i Rihanne, bivših ljubavnika koji su se potukli uoči dodjele Grammyja i tako osigurali mjesece na naslovnicama tabloida. Iako su sjedili zajedno u sudnici, pogledi im se nisu sreli, a njihovi odvjetnici pobrinuli su se da dođu i odu u različito vrijeme. Tako će biti i odsad, i to najmanje pet godina, koliko traje Brownova uvjetna kazna.
 
 
Mladi pjevač u sljedećih godina tako ne smije napraviti nijedan prekšraj ili ga očekuje zatvor, a sud mu je "dodijelio" još nekoliko obaveza. Rihanni se odsad ne smije približavati više od 50 metara, osim na koncertima i dodjelama nagrada. Sud je, naime, uzeo u obzir činjenicu da su oboje popularni izvođači, pa im je udaljenost na društvenim događanjima smanjio na deset metara. Osim toga, Chrosa Browna očekuje 180 dana društveno korisnog rada, što će obaviti u rodnoj Virginiji. To će mu, bez imalo sumnje, dodatno usporiti ionako ugroženu karijeru, pa postoji mogućnost odgađanja novog albuma kojeg tako entuzijastično najavljuje.
 
Rihanna je u sudnicu ušla sa smiješkom, a nije ga skinula ni prolazeći kraj stotina paparazza. S Brownom više nije u kontaktu, ima novog dečka i novi diskografski projekt na kojeg je prionula punom parom. Njezin novi album producirat će, naime, najpoznatija imena američke pop scene, a navodno će zaigrati u remakeu filma "Tjelohranitelj".
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala