Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 8.7.
Još jedan odličan krimi petak što se tiče serija, emisija sa Zoranom Šprajcem uz odlične filmove

TV Preporuke dana – Petak 8.7.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 8. srpnja.

SERIJE / EMISIJE

Sommerdahlova ubojstva, HTV 2 u 21 sat
Dan prije posljednje utakmice sezone vlasnik nogometnog kluba iz Elsinorea otkrio je da je ubijen klupski predstavnik za volontere i sponzore juniorskog tima. No ubojstvo nije jedini problem. Vlasnika kluba muči loše poslovanje.

Koristoljublje, HTV 3 u 21 sat
Patrick i Della pokažu Juliji fotografije Benjamina s drugom ženom. Patrick misli da Benjamin zavodi starije žene kako bi ih okrao. Julia pokaže te fotografije Benjaminu, no on je uvjerava da mu je to klijentica. Benjamin se sprema kući, no Julia mu kaže da ga voli pa oni odluče živjeti zajedno.

Miriše na ljubav, RTL u 21:15 sati
Intrigantna ljubavna priča Ede Yildiz i Serkana Bolata s Hande Ercel i Keremom Bursinom u glavnim ulogama koja je ubrzo postala jedna od najgledanijih turskih serija diljem svijeta.

Stanje nacije, RTL u 22:15 sati
Ovo je politička satira - žanr koji najbolje pristaje Zoranu Šprajcu upravo zbog njegova sarkastičnog i ironičnog načina obrađivanja tema, javnog prozivanja i postavljanja pitanja čiji odgovori zanimaju sve nas.

Divlji Bill, HTV 2 u 22:35 sati
Ambiciozni američki policajac Bill Hixon stiže u Boston kako bi prodrmao policijsku ispostavu Istočnog Lincolnshirea, ali kada na dnevni red stigne najstariji mogući slučaj, prodrman će biti upravo Bill.

FILMOVI

Larry Crowne, HTV 1 u 20:10 sati
Običan čovjek, koji je s pravom mislio da je zaglavio i da od života više ne može očekivati ništa, naučit će svoju lekciju – kad misliš da te je u životu zaobišlo sve ono što vrijedi, možeš pronaći razlog vrijedan življenja.

Nedodirljivi, HTV 1 u 22:35 sati
Ova topla emocionalna priča o prijateljstvu dva potpuno različita muškaraca inspirirana je istinitim događajima i u samo devet tjedana nakon kino premijere postala je najuspješniji francuski film svih vremena.

Tron: Nasljedstvo, RTL u 22:50 sati
U središtu priče nalazi se odnos oca i sina, koji se proteže kroz virtualni i realni svijet: Sama Flynna, buntovnog 27-godišnjaka, progoni misteriozni nestanak njegovog oca Kevina Flynna, nekoć najpoznatijeg istraživača virtualnih tehnologija.

Poslije svega: Sudar, Nova TV u 23:40 sati
Nakon burnog početka veze i šokantnog otkrića, Tessa i Hardin moraju pronaći način da nastave svoju romansu. No, može li ljubav koja ne priznaje granice doista opstati?

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala