Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Channel 4 radi dokumentarnu seriju o Kevinu Spaceyu
"Spacey Unmasked" donijet će priču o tužbama koje se protiv njega vode u Americi i Ujedinjenom Kraljevstvu

Channel 4 radi dokumentarnu seriju o Kevinu Spaceyu

Foto: Depositphotos

Britanska televizijska mreža Channel 4 naručila je dvodijelnu dokumentarnu seriju o Kevinu Spaceyu koja će istražiti njegovo ponašanje, optužbe protiv njega, kako je to utjecalo na druge koji su se potom javili i zašto su baš sada odlučili progovoriti.

Dvostruki Oskarovac već se nekoliko godina brani od optužbi za seksualno zlostavljanje, a novost su one za seksualno napastovanje u Ujedinjenom Kraljevstvu za što su nedavno podignute optužnice. Sljedećeg mjeseca Spacey mora doći na novo saslušanje, a suđenje će krenuti ili krajem ove ili početkom 2023. godine. Spacey se još uvijek nalazi i u građanskoj parnici s glumcem Anthonyjem Rappom čija je optužba za seksualni napad pokrenula lavinu drugih još 2017., a parnica se nastavlja ovog listopada u New Yorku.

Dokumentarna serija nosi naziv Spacey Unmasked i na njemu rade produkcijske kuće All3Media i Roast Beef Productions koja je napravila nagrađivani dokumentarni film Pussy Riot: Punk molitva, a bavit će se i Rappovim slučajem i kriminalnom istragom u Ujedinjenom Kraljevstvu. Seriju će režirati Kira Phillips.

"Spacey Unmasked pružit će forenzički pogled na jednog od najmoćnijih i najcjenjenijih glumaca na svijetu. Od njegovog djetinjstva do uspjeha na Broadwayu i rapidnog uspona ka slavi, sve do spektakularnog pada, on se sada suočava s optužbama mnogih muškaraca za maltretiranje, seksualno uznemiravanje i zlostavljanje", stoji u opisu projekta.

Voditeljica odjela za dokumentarne sadržaje Channela 4 Alisa Pomeroy dodala je: "Presretna sam što će ovako važnu priču preuzeti vrhunska dokumentaristička ekipa za koju znam da će je obraditi s maksimalnom osjetljivošću, promišljenošću i novinarskim načelima koja treba imati."

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala