Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 25.6.
Odlična filmska subota uz jednu TV premijeru, hrpu novih filmova i poneki stariji!

TV Preporuke dana – Subota 25.6.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 25. lipnja.

SERIJE / EMISIJE

Domovina, HTV 2 u 23:15 i 0:10 sati
Prisjećajući se snimke crne kutije, Carrie stupa u kontakt s glavnim mehaničarem Worleyem koji potvrdi da pilotova formulacija upućuje na mehanički kvar helikoptera zbog kojeg su morali pokušati sletjeti na brdovit teren. Carrie to prenosi Saulu.

FILMOVI

Chicago, HTV 1 u 20:10 sati
Roxie Hart sanja o tome da postane zvijezda kabareta te stoga vara svojeg naivnog supruga Amosa sa slatkorječivim šminkerom Fredom Caselyjem. Kad otkrije da joj Fred već dulje vrijeme prodaje maglu, Roxie ga hladnokrvno ubije i završi iza rešetaka gdje upoznaje pravu zvijezdu kabareta Velmu Kelly.

Stuber - TV PREMIJERA, RTL u 20:10 sati
Profesionalni hrvač Dave Bautista i popularni američki stand up komičar Kumail Nanjiani nasmijat će vas do suza u urnebesnoj komediji o vozaču Ubera čiji se život okrene naglavačke nakon što u njegov auto uđe detektiv Vic.

Legenda o Tarzanu, Nova TV u 20:15 sati
Prošlo je mnogo godina otkako je Lord Greystoke, nekada poznat kao Tarzan, napustio afričku džunglu. Greystoke već duže vrijeme živi u civilizaciji sa svojom suprugom Jane. Kada dobije poziv da se vrati u Kongo kao trgovački izaslanik, ponovno se ujedinjuje sa starim prijateljima.

Tri kralja, RTL 2 u 20:15 sati
U kaosu porušenog Iraka trebalo je samo upasti u nezaštićeno skrovište u kojem je pohranjeno zlato i pobjeći glavom bez obzira. Plan je bio jednostavan, trebao je to biti mačji kašalj za profesionalne američke vojnike, no ubrzo se pojavljuju neočekivane prepreke.

La La Land, Doma TV u 22 sata
Film prati mladu ambicioznu glumicu Miju (Emma Stone) te jazz pijanista Sebastiana (Ryan Gosling). Zaljube se, a uz svoju ljubavnu priču pokušavaju realizirati i umjetničke snove. Međutim, kada ih karijere odvedu u različitim smjerovima, njihov se odnos nađe na kušnji.

Pedeset nijansi slobodniji, RTL u 22 sata
Anastasia i Christian sretno su zaljubljen par koji je svoju vezu okrunio brakom, no njihov nepredvidiv životni stil tek će im sad početi zadavati probleme, a neki ljudi iz prošlosti i dalje će se truditi zagorčati im život. Uz to, Christianova nova pozicija u tvrtki donosi im nove izazove...

Sedmorica veličanstvenih, Nova TV u 22:20 sati
Redatelj Antoine Fuqua donosi nam vlastitu modernu viziju klasične priče Sedmorica veličanstvenih s vrhunskom glumačkom postavom.

Iz Pariza s ljubavlju, HTV 1 u 22:35 sati
Charlie Wax tajni je agent koji sve rješava na najglasniji i najnasilniji mogući način. Za razliku od njega, James Reece sušta je suprotnost. Igrom slučaja njih dvojica postat će partneri u pokušaju zaustavljanja terorističke organizacije Pakistanaca usred Pariza.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala