Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 19.6.
Ova nedjelja donosi hrpu odličnih filmova: nekoliko klasika, naslova novijeg datuma te jednu TV premijeru

TV Preporuke dana – Nedjelja 19.6.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 19. lipnja.

SERIJE / EMISIJE

Jadnici, HTV 2 u 22:20 sati
Uz epsku pozadinu Francuske u vrijeme građanskih nemira, priča je to o Jeanu Valjeanu, bivšem osuđeniku koji ne može pobjeći od sjene svog bivšeg života.

FILMOVI

Bliski susreti treće vrste, HTV 2 u 20:05 sati
Jedan od najpoznatijih i najznačajnih sf filmova svih vremena, ovaj je genijalni uradak nominiran za čak osam Oskara. Bliski susreti treće vrste se također nalazi na listi 100 najbolji filmova Američkog filmskog instituta.

Bitka za Midway - TV PREMIJERA, RTL u 20:10 sati
Spektakl o bitci za Midway, glavnoj prekretnici na pacifičkom frontu tijekom Drugog svjetskog rata s bogatom glumačkom ekipom i redateljem Dana nezavisnosti. Tijekom četverodnevne borbe u zraku i na moru, brojčano nadjačana vojska SAD-a uspjela je uništiti četiri japanska nosača aviona i izgubiti samo jedan svoj, Yorktown. Japanska mornarica do tada bila je nepobjediva.

Moja lažna žena, Nova TV u 20:15 sati
Adam Sandler i Jennifer Aniston zvijezde su ove simpatične romantične komedije inspirirane filmom Cactus Flower, snimljenom 1969. godine.

Tjelohranitelj, RTL 2 u 20:15 sati
Nikada klijenticu ne ispuštaj iz vida, osnovno je pravilo tjelohranitelja, kojemu u ovoj romantičnoj drami treba pridodati i još jedno: nemoj se u nju zaljubiti! U to će nas uvjeriti oskarovac Kevin Costner i pjevačka diva Whitney Houston.

Troja, Doma TV u 21:40 sati
Riječ je o izvrsnoj adaptaciji legendarnoga Homerovog epa Ilijada, čija su tema krvavi (i izrazito naturalistički opjevani) događaji vezani uz posljednju godinu ratovanja između Grka - Spartanaca i Trojanaca.

Snimka seksa, Nova TV u 22:35 sati
Kada su se Jay i Annie počeli viđati njihova romantična veza bila je poprilično intenzivna, ali deset godina kasnije s dvoje djece žaru njihove ljubavi potrebna je nova iskra. Kako bi ponovno probudili strast njih dvoje odluče snimiti se dok isprobavaju svaki mogući položaj tijekom trosatnog maratonskog seksa. No, njihov uradak uskoro više neće biti privatan…

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala