Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ana de Armas je Marilyn Monroe u prvom traileru za Netflixov film Blonde
Fiktivna biografska drama na streaming stiže 23. rujna

Ana de Armas je Marilyn Monroe u prvom traileru za Netflixov film "Blonde"

Foto: YouTube

Prvi najavni video drame Blonde s Anom de Armas u ulozi legendarne Marilyn Monroe je stigao, a njezina gluma oduševila je sve redom.

U kratkoj najavi možemo vidjeti glumicu kako plače ispred ogledala dok čeka nekoga, da bi se ispostavilo kako je u pitanju Norma Jeane koja čeka da se pojavi Marilyn Monroe. U videu su i neke od njezinih kultnih scena kao što je slikanje u obožavanoj bijeloj haljini, a sve je popraćeno jednom od najpoznatijih pjesama Diamonds Are a Girl's Best Friend.

Film je snimljen prema istoimenom bestseler romanu Joyce Carol Oates i gledateljima obećava promišljanje i prikaz života Marilyn Monroe, posebice razlike u privatnom i javnom nastupu. Blonde zato ponekad gubi granicu između činjenica i fikcije tako da nije riječ o isključivo biografskom filmu.

Ovaj Netflixov film jedini je njihov originalni koji je od MPA dobio oznaku NC-17 i to zbog pojedinih scena za odrasle s kojima redatelj i scenarist Andrew Dominik nije htio raditi nikakve kompromise kako bi u potpunosti prikazao intenzivne trenutne života ove kultne ličnosti. Dodao je i kako će film vjerojatno uvrijediti svakoga, ali da je želio prenijeti njezin život što vjerodostojnije: „To je tragedija. To je kao da je neko neželjeno dijete postalo najpoželjnija žena na svijetu i sad se mora nositi sa svim tim obožavanjem, a to je tako zbunjujuće. To je noćna mora. Kao da si u autu bez kočnica koji ide samo sve brže, brže i brže.“

Uz de Armas u filmu nas očekuju velika glumačka imena: Adrien Brody kao Arthur Miller, Bobby Cannavale kao Joe DiMaggio, Julianne Nicholson kao Gladys Pearl Baker i Caspar Phillipson kao predsjednik John F. Kennedy.

Blonde na Netflix stiže 23. rujna, a može li Ani de Armas priskrbiti nominacije za razne nagrade – saznat ćemo za koji mjesec.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala