Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 12.6.
Ova nedjelja donosi hrpu odličnih filmova većinom novijeg datuma uz jednu TV premijeru

TV Preporuke dana – Nedjelja 12.6.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 12. lipnja.

SERIJE / EMISIJE

Jadnici, HTV 2 u 23:35 sati
Revolucionari i vojska pripremaju se za sljedeći napad. Borbe postaju krvavije i očajnije. Jean Valjean stiže na barikadu i ondje zatiče Mariusa, čovjeka koji se kune da će mu uzeti Cosette.

FILMOVI

Legenda o Zorrou, Doma TV u 19:55 sati
Legendarni maskirani osvetnik je opet sa nama! Zorro se nalazi pred dosad najvećim izazovom jer kreće u konačnu bitku za spas dva saveza: svog bračnog, a i državnog, prije nego što bude prekasno!

Bezdan, HTV 2 u 20:05 sati
Američka nuklearna podmornica strada nakon susreta s tajanstvenim objektom, a vojska angažira zaposlenike obližnje podvodne naftne platforme da dođu do nje i provjere ima li preživjelih.

Rambo: Do zadnje kapi krvi, RTL u 20:15 sati
Vijetnamski veteran John Rambo preživio je mnoge potresne događaje u svojem životu te se povukao u jednostavan život u izolaciju. U novom nastavku kultnog serijala Rambo se sukobljava sa pripadnicima meksičkog kartela koji mu se drznuo oteti kćer.

Dan obuke, RTL 2 u 20:15 sati
Ethan Hawke, kao principijelni idealist, i Denzel Washington, kao životom uništen i potkupljiv policajac koji u svemu traži samo svoju korist, briljiraju, kako u izvrsno režiranim akcijskim, tako i u intenzivnim dramskim scenama.

Inferno, Nova TV u 20:15 sati
Nakon što se probudi u bolničkom krevetu u Firenci bez sjećanja u vezi svega što se dogodilo u posljednjih nekoliko dana, Robert Langdon se odjednom nađe na meti ubojice. Uz pomoć doktorice Sienne Brooks, Langdon će pokušati pobjeći, ali i riješiti zagonetku s kakvom se do sada nije susreo.

Veza bez obaveza, Nova TV u 22:35 sati
Priča o lovcu na talente koja zapošljava novog urednika magazina s kojim se uskoro upušta u seksualnu vezu. Bez ikakvih obveza, na početku se čini da njihovo "partnerstvo" zbilja funkcionira.

Pročišćenje: Izborna godina, RTL u 0:15 sati
Treći film franšize donosi novo zastrašujuće poglavlje u kojem su na 12 sati dozvoljeni svi zločini u Americi. Prošle su dvije godine otkako se Leo Barnes uspio suzdržati od osvete smrti svoga sina uoči noći pročišćenja i odlučio pomoći ljudima da prežive tu noć.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala