Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 10.6.
Petak će obilježiti nogometna utakmica, odlične serije, emisija sa Zoranom Šprajcem uz nekoliko zanimljivih filmova

TV Preporuke dana – Petak 10.6.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 10. lipnja.

SERIJE / EMISIJE

UEFA Liga nacija: Danska – Hrvatska, Nova TV u 20 sati
Nakon susreta s Austrijom u osječkom Gradskom vrtu te s Francuskom u Splitu, Dalićeva momčad nastavlja s natjecanjima u sklopu UEFA Lige nacija. Pred Vatrenima su dvije nove prilike da se dokažu.

Mrtvozornica, HTV 2 u 20:05 sati
Judith i Mick su u mnoštvu koje prati svečano otvorenje restorana poznatog biznismena P. B.-ja Bradshowa i njegove glamurozne žene. Svi su u šoku kad usred događaja P. B. padne pokošen snajperskim hicem.

Brokenwoodski misteriji, HTV 2 u 20:55 sati
Sunset Manor je brokenwoodski dom za stare i nemoćne. Hodnici su zakrčeni hodalicama i šetačima bez cilja. Edward Alderston novi je stanar…

Stanje nacije, RTL u 22:15 sati
Politička je satira - žanr koji najbolje pristaje Zoranu Šprajcu, kažu iz RTL-a.

Nijemi svjedok, HTV 2 u 22:30 sati
Kad pronađu tijelo u polju nedaleko od mjesta Hartford, Nikki i tim iz Centra Lyell ustanove da se radi o nestalom tinejdžeru Jasonu Forbesu.

FILMOVI

Bijes pod kontrolom, HTV 1 u 20:10 sati
Nakon što se ono što je počelo kao sitni nesporazum u avionu potpuno otme kontroli, plašljivi poslovni čovjek Dave Buznik (Adam Sandler) dobiva nalog od suda za odlazak na terapiju kojoj je cilj kontroliranje bijesa, a koju vodi specijalist na tom polju, dr. Buddy Rydell (Jack Nicholson). Kada Buddy počne svoje agresivno liječenje tako što se useli u Daveov stan, Dave se polako počinje pretvarati iz pitomog u potpuno neobuzdanog čovjeka!

Wonder Woman, Nova TV u 23:15 sati
Uzbudljiva priča o najpopularnijih strip junakinji - Wonder Woman. Njeno prvo pojavljivanje je bilo u stripu All Star Comics u prosincu 1941. godine. Kreirana je od strane Dr. Williama Moultona Marstona, američkog psihologa, feministe i strip autora.

Zemlja bez zakona, HTV 1 u 23:30 sati
Mladi Škot putuje Amerikom u potrazi za ženom koju voli, a u tom pothvatu društvo mu pravi tajanstveni revolveraš koji ima neriješenih računa sa skupinom lovaca na glave.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala