Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Gdje počinju sve velike bajke?
Netflix je otkrio teaser trailer za svoju nadolazeću adaptaciju priča "The School for Good and Evil"

Gdje počinju sve velike bajke?

Netflix je ovih dana predstavio svoju željno iščekivanu adaptaciju knjiga za mlade The School for Good and Evil, koja bi na streaming platformu trebala stići ove jeseni, a donosi priču o dvije djevojke koje odlaze u školu koja trenira djecu kako postati zlikovac ili junak iz bajke.

Prvi kadrovi otkrivaju nam kako će film, kao i romani po kojima je rađen, biti prepun referenci na poznate likove iz bajki i poznate predmete: tako vidimo Pepeljuginu staklenu cipelicu i odgriženu Snjeguljičinu jabuku.

Službeni opis filma otkriva nam detalje radnje:

Najbolje prijateljice Sophie i Agatha uskoro će doznati gdje likovi iz bajke odlaze u školu: Školu za Dobro i Zlo, gdje obični dječaci i djevojčice treniraju kako bi bili juanci ili zlikovci iz bajki. Sa svojim ambicijama princeze Sophie zna kako će ju odabrati za Školu Dobra te će se pridružiti starim učenicama kao što su Pepeljuga i Snjeguljica. S druge strane Agatha, sa svojom mračnom estetikom i zločestom mačkom, čini se kao prirodni odabir za zlikovca.

No djevojke uskoro doznaju kako će njihove sudbine biti zamijenjene: Sophie odlazi u Školu za Zlo, a Agatha u Školu za Dobro. No što ako je ova pogreška prvi trag za otkrivanje tko su zapravo Sophie i Agatha? Njihovo će se prijateljstvo naći na kušnji u ovoj uzbudljivoj i zabavnoj priči gdje je jedini način za napustiti bajku upravo onaj da ju prožive.

Film se temelji na bestsellerima Somana Chainanija, a adaptaciju potpisuju David Magee i Laura Solon. Redateljsku palicu filma drži Paul Feig.

U filmu glume Charlize Theron, Kerry Washington, Michelle Yeoh, Laurence Fishburne, Patti LuPone, Kit Young, Rachel Bloom, Peter Serafinowicz, Mark Heap, Jamie Flatters, Freya Theodora Parks, Demi Isaac Oviawe, Kaitlyn Akinpelumi i Briony Scarlett.

Film se na Netflixu očekuje ove jeseni, ali točan datum još nije otkriven.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala