Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Todd Phillips objavio naslov nastavka Jokera i Joaquina Phoenixa kako čita scenarij
Nastavak velikog hita iz 2019. trenutno nosi naslov "Joker: Folie à Deux"

Todd Phillips objavio naslov nastavka "Jokera" i Joaquina Phoenixa kako čita scenarij

Foto: Instagram

Redatelj Todd Phillips na svom je službenom Instagramu dao prvu potvrdu da nastavak Jokera iz 2019. godine kreće u novu fazu!

U objavi koja sadrži samo dvije fotografije možemo vidjeti naslovnicu scenarija nastavka čiji je radni naziv Joker: Folie à Deux (potpisuju ga Phillips i Scott Silver) te fotografiju Joaquina Phoenixa koji čita scenarij. Iz Warner Bros.-a još nisu imali službeni komentar na ovu objavu.

Phillipsov Joker prije tri godine promijenio je način na koji gledamo ovog klasičnog Batmanovog neprijatelja tako što ga je pretvorio u opsežnu studiju karaktera o neshvaćenom komičaru Arthuru Flecku koji postane junak kriminalaca u Gotham Cityju nakon šokantnog nasilnog čina na javnoj televiziji. Mračan film u potpunosti je odudarao od do tada tipičnih filmova o superjunacima i postao je svjetski hit sa zaradom preko milijarde dolara.

O uspjehu svjedoči i 12 nominacija za nagradu Oscar od kojih je osvojio dvije: Phoenix za najboljeg glumca i Hildur Guðnadóttir za najbolju originalnu glazbu.

Phillips i Silver surađivali su i na prvom filmu te su se nedugo nakon njegovog uspjeha našli sa šefom Bros.-a Tobyjem Emmerichom te razgovarali o nastavku, ali u međuvremenu je počela pandemija i novih informacija o nastavku nije bilo. Phillipsova jučerašnja objava potvrda je da je snimanje Jokera 2 na dobrom putu, a detalji o radnji nisu poznati iako radni naslov svakako daje temelja za razmišljati na što se folie à deux točno odnosi budući da je riječ o terminu za deluziju ili mentalnu bolest u kojoj se psihoza prenosi s jedne osobe na drugu.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala