Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 5.6.
Osim finalne epizode showa "Survivor" na malim vas ekranim večeras očekuje pregršt zabavnih filmova

TV Preporuke dana - Nedjelja 5.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 5. lipnja.

SERIJE / EMISIJE

Survivor, Nova TV u 20:15h
Večeras je na rasporedu finalna epizoda u kojoj će gledatelji Nove TV doznati tko će se od neustrašivih kandidata okititi laskavom titulom pobjednika. Nakon više od dva mjeseca tijekom kojih su se kandidati iz plavog i crvenog tima suočavali s teškim zadacima, surovom prirodom, jedni s drugima i samima sobom, stigli su nadohvat velike završnice u kojoj će svaki tim iznjedriti jednog pobjednika, a dva sretna kandidata podijelit će novčanu nagradu u iznosu od 30 tisuća eura!

Jadnici, HRT 2 u 21:48h
Pariz je na rubu ustanka dok se nemiri šire ulicama i gostionicama, među studentima i radničkom klasom. Unatoč većim prijetnjama zakonu i redu u gradu, Javert udvostručuje svoje napore da pronađe Jeana Valjeana. Iako on pati za drugom djevojkom, Eponine očajnički priželjkuje da joj Marius uzvrati ono što ona osjeća pa mu pomaže da pronađe Cosette. Sve paranoičniji Valjean upozorava Cosette da će uskoro morati napustiti Pariz.

FILMOVI

Austin Powers u Goldmemberu, RTL 2 u 20:15h
Udruživši se s tajanstvenim Goldmemberom (Mike Myers), Dr. Evil (Mike Myers) ponovno planira pokoriti cijeli svijet, ovaj put uz pomoć putovanja kroz vrijeme. Evil se namjerava vratiti u prošlost te oteti Nigela Powersa (Michael Caine), najpoznatijega britanskog špijuna i Austinova (Mike Myers) oca.

John Wick 3: Parabellum, RTL u 20:15h
U trećem nastavku hit akcijske franšize nezaustavljivi John Wick upušta se u bespoštednu bitku protiv vojske profesionalnih ubojica koji ga pokušavaju zaustaviti prije nego pobjegne iz New Yorka.

Spider-Man: Daleko od kuće, Nova TV u 22:15h
Nakon događaja s Osvetnicima Peter Parker zajedno s Nedom, MJ i ostatkom ekipe odlazi na izlet u Europu no njegove ljetne planove poremetiti će Nick Fury koji treba Spider-Manovu pomoć u borbi protiv moćnih elementalnih bića.

Kapetan Phillips, Doma TV u 22:30h
Radnja filma fokusirana je na odnos između kapetana broda Alabama, Richarda Phillipsa (dvostruki Oskarovac Tom Hanks) i somalskog vođe pirata, Musea (Barkhad Abdi) koji ga otima. Phillips i Muse nađu se u nezaustavljivom vrlogu kada Muse i njegova banda napadnu Phillipsov nenaoružan brod; duboko na pučini, 145 milja od somalske obale, njih dvojica će se naći u nemilosti sila koje se nalaze van njihove kontrole.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala