Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 3.6.
Večeras nas na malim ekranima očekuje utakmica Lige nacija, nekoliko izvrsnih filmova i napete serije

TV Preporuke dana - Petak 3.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 3. lipnja.

SERIJE / EMISIJE

UEFA Liga nacija, Nova TV u 20:05h
Dalićevi izabranici 3. lipnja u Osijeku će ugostiti Austriju. Nogometni blok prije utakmice započet će uvodnom emisijom odmah nakon Dnevnika u kojoj će Saša Lugonjić ugostiti Roberta Jarnija i Aljošu Vojnovića, dok će kroz igru na terenu gledatelje voditi Željko Vela.

Specijalci, Doma TV u 20:45h
Kad banda pljačkaša zauzme legendarnu knjižnicu u središtu Los Angelesa, tim otkriva da ih ukradeni arhitektonski nacrti možda vode do velike prijetnje sigurnosti grada. Ekipu također iznenadi dolazak novog vođe, dugogodišnjeg veterana LAPD-ja i bivšeg pripadnika S.W.A.T.-a Rodriga Sancheza.

Nijemi svjedok, HRT 2 u 22:29h
Dr. Nikki Alexander i njezin tim iz Centra Lyell rješavaju pet novih uzbudljivih slučajeva. Najdugovječnija kriminalistička serija na svijetu, "Nijemi svjedok", vraća se na male ekrane i ni u svojoj 23. sezoni ne prestaje osvajati publiku i kritičare diljem svijeta. Tijelo nađeno u betonskom stupu parkirališta, srušeni avion, znanstveno istraživanje koje je pošlo po zlu.. U prvoj se epizodi privatni avion sruši u šumi u okolici Londona. Među putnicima je i bivši američki veleposlanik Jonathan Kraft.

FILMOVI

Devet mjeseci, HRT 1 u 20:10h
Samuel Faulkner (H. Grant) uspješan je dječji psihijatar. Njegova dugogodišnja djevojka Rebecca (J. Moore) radi kao učiteljica plesa. Njihov je život naizgled savršen, no dok je Samuel potpuno zadovoljan zajedničkim životom, Rebecca potajno priželjkuje dijete. I na njezinu neizmjernu sreću, želja će joj se uskoro i ostvariti. Iako to ne želi priznati, Samuel je užasnut viješću o trudnoći. Dijete se nikako ne uklapa u njegovu viziju idealnog života, a situaciju dodatno pogoršava druženje s Dwyerima (T. Arnold i J. Cusack), mnogobrojnom obitelji čija su djeca prava napast. Samuel isprva pokušava dijeliti Rebeccino oduševljenje i nastoji se prilagoditi novonastaloj situaciji, no s vremenom će ga sve više mučiti pomisao da će mu dijete potpuno promijeniti život. Vidjevši da njezina trudnoća Samuelu donosi samo nesreću, Rebecca ga odluči napustiti...

Pripravnici, Nova TV u 23:15h
Billy (Vince Vaughn) i Nick (Owen Wilson) prodavači su čije je karijere jednostavno torpedirao dolazak digitalnog doba. Pokušavajući do­kazati da ih vrijeme nije pregazilo, usprkos nevjerojatno slabim izgledima uspijevaju se ubaciti u Google. No to je samo pola bitke. Sada se moraju natjecati sa skupinom najprobranijih mladih studenata i tehnoloških genija kako bi dokazali da je nužda doista majka svih izuma.

Trokut osvete, HRT u 23:31h
Kao referent za puštanje na uvjetnu slobodu, Jack Mabry (De Niro) broji dane do zaslužene mirovine, kad mu u ruke dođe slučaj Geralda "Stonea" Creesona (Norton), koji je zatvoren radi zataškavanja smrti svojih djeda i bake u požaru. Kad stekne uvjete za prijevremeni izlazak, Stone mora uvjeriti Jacka da se popravio, no njegovi napori da utječe na tu odluku imaju duboke i neočekivane učinke na obojicu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala