Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jelena Veljača izdala knjigu, Modni Mačak čeka svoju
Biti spisatelj odjednom je jako IN, pa čak i ako ste estradni stilist ili propala glumica

Jelena Veljača izdala knjigu, Modni Mačak čeka svoju

 PIŠE: Dario Petruševski

"Gola istina" Nives Celzijus potaknula je lavinu sličnih projekata na domačoj javnoj sceni, pa je tako Jelena Veljača ovih dana predstavila svoju prvu knjigu pod nazivom "Mama vam je cijelo vrijeme lagala". S obzirom da joj je glumačka karijera propala, Jelena se još davno dala u spisateljice, a njezina prva knjiga zapravo je zbirka kolumni koje piše za jedan dnevni list.
 
Njezina kolumna, pa i knjiga, puna je obračuna i opravdanja, ali je pobrala dobre ocjene od strane kritike. Ipak, zadnju će riječ dati čitatelji, a oni bi, prema očekivanjima Denisa Kuljiša, trebali objeručke prihvatiti Veljačinu novu knjigu. "Jelena je prodala nekoliko sapunica, napisala 20 i nešto tisuća stranica scenarija i zaradila je vrlo ozbiljne pare, neću ni govoriti koliko ozbiljne. Jelena piše kolumnu koju je ujedinila u knjigu, a Nives je napisala knjigu koja je bila tiražni fenomen. Nives je jedno, a Jelena drugo. U slučaju Nives Celzijus se ne može govoriti o literarnoj vrijednosti, tu se može govoriti o zanimljivosti", rekao je Kuljiš na promociji.
 
 
U Novinarskom domu pojavio se i Marko Grubnić, kojeg za nekoliko tjedana očekuje slična priča. Napisao je, naime, svoju prvu knjigu i nazvao je "Ispričat ću vam tajnu", a ulomci se već citiraju po domaćim medijima. "Ideja se rodila sasvim spontano. Nekako kroz moj život, kroz rad. Moj dan je inače stresan i dinamičan, i svaki je drugačiji. Kroz bezbroj raznih situacija, putovanja i snimanja u meni se rodila ideja. Mogu čak reći i potreba da na neki način možda te ljude, možda sebe, možda ta putovanja približim čitateljima za koje oni možda nisu ni znali da postoje", izjavio je Grubnić o svojoj prvoj knjizi koja će se, kao i svako pravo štivo, moći kupiti na kiosku za nešto manje od 40 kuna.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala