Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Skoro svi omiljeni glumci iz Ludih 70-ih i u novoj seriji
"Lude 90-e" krenule su sa snimanjem, ali datum premijere još nije poznat

Skoro svi omiljeni glumci iz "Ludih 70-ih" i u novoj seriji

Foto: Depositphotos / Twitter

Početkom veljače ove godine krenulo je snimanje serije That '90s Show, spin off-a popularnih Ludih sedamdesetih (That '70s Show) koje su krajem 1990-ih osvajale gledatelje diljem svijeta. Sad je poznato kako će većina glumačke postave iz originalne serije ponoviti svoje uloge u nastavku!

Topher Grace, Laura Prepon, Ashton Kutcher, Mila Kunis i Wilmer Valderrama imat će gostujuće uloge u spin off seriji čime ćemo ih još (barem) jednom gledati kao Erica, Donnu, Michaela, Jackie i Feza. Debra Jo Rupp i Kurtwood Smith nalaze se u glavnim ulogama u novoj seriji jednostavnog naziva That '90s Show kao Kitty i Red Forman, a njima su se u stalnoj glumačkoj postavi priključili Ashley Aufderheide, Callie Haverda, Mace Coronel, Maxwell Acee Donovan, Reyn Doi i Sam Morelos.

Radnja je smještena 15 godina nakon završetka Ludih sedamdesetih, u 1995. godinu kad upoznajemo Leiju Forman (Haverda), Donninu i Ericovu kćer, a koja posjećuje svoju baku i svog djeda tijekom ljeta gdje će se zbližiti s novom generacijom klinaca u fiktivnom gradu Point Place – opet pod budnim okom Kitty i Reda. Jedina osoba iz originalne glumačke postave koju nećemo vidjeti u spin off-u jest Danny Masterson koji je glumio Hydea te koji se priprema za suđenje u kojem je optužen za seksualno zlostavljanje po više točaka optužnice.

Serija That '90s Show stiže na Netflix i imat će 10 epizoda s tim da još nije poznato kada je možemo očekivati. Autori originala Bonnie Turner i Terry Turner s kćeri Lindsey Turner napisali su scenarij i izvršni su producenti spin off-a, a Gregg Mettler također sudjeluje na projektu kao izvršni producent i showrunner.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala