Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 1.5.
Nove epizode zabavne emisije i hvaljene serije "Šutnja" uz starije filmove i jednu premijeru za večer ovog Praznika rada

TV Preporuke dana – Nedjelja 1.5.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 1. svibnja.

SERIJE / EMISIJE

Ples sa zvijezdama, Nova TV u 20:15 sati
Dodatne je muke kandidatima zadao i Slavko Sobin, pobjednik prošle sezone. On je u prethodnoj emisiji plesnim parovima zadao plesni izazov koji bi mogao puno toga promijeniti. Onaj plesni par koji najbolje ukomponira korake koje im je zadao u svoju koreografiju, osvojit će dva dodatna boda!

Šutnja, HTV 3 u 21:10 sati
Igor Kožul, branitelj i ribič, prvi je pronašao utopljenu djevojku, a postoji poveznica i s djevojkom koja se predozirala. Kožul postane Vladimirov glavni osumnjičenik. Stribor sumnja da je Kožul mogao biti odgovoran za ta dva umorstva.

FILMOVI

Taksist, HTV 2 u 20:05 sati
Izvrsno napisan, briljantno režiran i sjajno odigran (Robert De Niro te je godine nezasluženo ostao bez Oscara) Taksist je ne samo veliki film o urbanoj psihozi, nego i jedno od onih ostvarenja koja su davno iz filmske umjetnosti prešla u kolektivnu svijest generacija gledatelja.

Superman: Povratak, RTL u 20:15 sati
Kada ga je Zemlja najviše trebala... Pet godina prošlo je otkad je svijet zadnji put vidio Supermana (Brandon Routh). Vjeruje se da je otišao na nalazište ostataka Kriptona. I dok je Superman daleko, Lex Luthor (Kevin Spacey) izlazi iz zatvora te ženi udovicu od koje želi samo bogatstvo.

Bijeg iz New Yorka, RTL 2 u 20:15 sati
Kultni akcijski triler Johna Carpentera 20-ak godina nakon snimanja u kontekstu terorističkih napada na New York djeluje zastrašujuće i vrlo realno…

Palm Springs, Nova TV u 23:15 sati
Nyles (Andy Samberg) je zapeo na vjenčanju u Palm Springsu gdje upoznaje Sarah (Cristin Milioti), djeverušu i ujedno crnu ovcu svoje obitelji. Nakon što je spasi tijekom njezinog poprilično katastrofičnog održavanja zdravice za mladence, Sari se Nyles počne sviđati. Nakon što njihov improvizirani spoj prekine jedan nadrealni trenutak, Sarah se pridružuje Nylesu i prihvaća njegovu ideju da ništa nije bitno.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala