Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Objavljena prva fotka sa snimanja filma Barbie i otkriven datum premijere
Studio je otkrio da igrani film s Margot Robbie u kina stiže na ljeto 2023., kad i Nolanova biografska drama "Oppenheimer"

Objavljena prva fotka sa snimanja filma "Barbie" i otkriven datum premijere

Foto: Depositphotos / Twitter

Igrana avantura Barbie dobila je službeni datum premijere i otkrivena je prva fotografija s Margot Robbie u naslovnoj ulozi!

Studio Warner Bros. je tijekom svoje prezentacije na CinemaConu u Las Vegasu objavio fotografiju na kojoj vidimo kako Robbie izgleda u ulozi kultne lutke Barbie i datum premijere koji je za američka kina određen za 21. srpnja 2023. godine. Fotografija i informacija potom su objavljeni na društvenim mrežama.

Ono što jest svakako zanimljivo je što tog datuma u kinima očekujemo i biografsku dramu Oppenheimer Christophera Nolana koju krasi jaka glumačka ekipa: Kenneth Branagh, Cillian Murphy, Florence Pugh, Gary Oldman, Robert Downey Jr., Matt Damon i Emily Blunt, ali i Barbie se može pohvaliti odličnim glumačkim imenima. Ryan Gosling, Kate McKinnon, Alexandra Shipp, America Ferrera, Simu Liu, Hari Nef i Will Ferrell uz Margot Robbie zvučna su imena koja će sigurno gledatelje privući u kina.

Film Barbie režira Greta Gerwig koja je napisala scenarij sa svojim partnerom Noahom Baumbachom, a produkciju rade Warner Bros. i Mattel. Produkcija je krenula ove godine u Londonu, a Barbie je samo jedan od Mattelovih brandova koji će dobiti igrani film. Među ostalim u planu su filmovi prema autićima Hot Wheels, nekad izrazito popularnim igračkama Polly Pocket i o čarobnoj 8 kugli. „Oživjeti popularnu lutku dolazi s puno tereta i nostalgije. No, priči možemo pristupiti na razne uzbudljive načine. Ljudi čuju Barbie i misle da znaju o čemu će biti film, ali onda čuju i ime Grete Gerwig pa shvate da mogu svašta očekivati“, rekla je Robbie o filmu prošle godine.

Može li igrani film o Barbie privući gledatelje i postati hit, ali i pobijediti Nolanovu dramu Oppenheimer – saznat ćemo 21. srpnja sljedeće godine!

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala