Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jean Smart i Hannah Einbinder kreću na turneju u drugoj sezoni serije Komičari
HBO Max je predstavio prvu najavu za novu sezonu svoje popularne serije

Jean Smart i Hannah Einbinder kreću na turneju u drugoj sezoni serije "Komičari"

HBO Max je predstavio najavu za drugu sezonu serije Komičari, hvaljenu crnu komediju u kojoj glavne uloge imaju Jean Smart i Hannah Einbinder. Serija prati ostarjelu komičarku Deborah Vance (Smart), koja se udružuje s mladom spisateljicom Avom (Einbinder) kako bi se vratila u akciju.

Novi trailer s pričom nastavlja tamo gdje je prva sezona stala, s Deborom i Avom koje odlučuju krenuti na put kako bi radile na novom humorističnom specijalu. Deborina oproštajna predstava u Las Vegasu potpuno je bila promašena i njih dvije sada moraju osmisliti kako stvoriti nešto što će se ljudima svidjeti.

Na kraju prve sezone je Ava uvjerila Deboru da istraži traume svog života, s naglaskom na maltretiranje koje je morala pretrpjeti kako bi postala zvijezda. Nisu svi bili sretni s Deborinom iskrenošću pa njih dvije moraju iskoristiti novu turneju kako bi pronašle nove načine kako se približiti publici i istovremeno ostati vjerne svom cilju.

Novi trailer otkiva kako će Deborah i Ava upoznate razne komičare tijekom svog putovanja. U drugoj nas sezoni očekuju Laurie Metcalf, Martha Kelly i Margaret Cho, a hollywoodske legende Ming-Na Wen, Susie Essman i Dewon Sawa upotpunit će novu glumačku ekipu.

U drugoj se sezoni vraćaju Carl Clemons-Hopkins kao Deborin asistent Marcus, Paul W. Downs kao njen agent Jimmy LuSaque i Megan Stalter kao Kayla, Jimmyjeva nesposobna tajnica.

Druga sezona serije Komičari na HBO Max bi trebala stići 12. svibnja s prve dvije epizode. Svakog će se tjedna na platformi naći nove dvije epizode, zaključno s 2. lipnjem.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala