Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


J.J. Abrams producirat će film o popularnim Hot Wheels autićima
Produkcijska kuća Bad Robot kreće s planovima za film za Mattel i Warner Bros.

J.J. Abrams producirat će film o popularnim Hot Wheels autićima

Foto: Depositphotos

Igrani film temeljen na popularnim trkaćim autićima Hot Wheels opet se pokrenuo kako je produkcijska kuća J.J.-a Abramsa Bad Robot došla na projekt uz Mattel Films i Warner Bros.

Akcijski film Hot Wheels donijet će 54 godine dugu priču o popularnim igračkama, a kao scenaristi se još od rujna 2020. godine navode Neil Widener i Gavin James. I dalje nikakvi drugi detalji o projektu nisu poznati, kao niti okviran datum premijere. „Prije nego što su Hot Wheels autići postali globalno ime kao što su danas to je bio tek san Elliota Handlera koji je osmišljavao i radio autiće u garaži svog doma u južnoj Kaliforniji. Upravo tu maštu, strast i rizik želimo prenijeti na film“, objasnila je predsjednica za filmski sadržaj Bad Robota Hannah Minghella.

Privatna kolekcija Hot Wheels autića na prodaju u Kuala Lumpuru 2020. godine

Zahvaljujući ovim igračkama već se generacijama potiče natjecateljski duh kod ljubitelja automobila, a upravo oni sad će dobiti vožnju života, smatra izvršni producent za Mattel Films Robbie Brenner. S njim se slaže potpredsjednik produkcije za Warner Bros. Pictures Peter Dodd koji je presretan što mašta koju Hot Wheels autići pomažu razvijati sad stiže na film.

Mattel Films i Warner Bros. Pictures nedavno su dogovorili suradnju na Barbie filmu koji je krenuo s produkcijom i planiran je za 2023. godinu. U glavnoj ulozi nalazi se Margot Robbie, a režirati će ga Greta Gerwig koja je napisala scenarij s Noahom Baumbachom.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala