Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 24.4.
Nova epizoda zabavne emisije, hvaljena serija "Šutnja", RTL-ova TV premijera filma "Brzi i žestoki 8" dio su sadržaja današnje večeri

TV Preporuke dana – Nedjelja 24.4.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 24. travnja.

SERIJE / EMISIJE

Ples sa zvijezdama, Nova TV u 20:15 sati
Od početka vremena, preko kraljevskih dvorova i raskošnih balova, pa sve do disko klubova, ples je oduvijek bio umjetnost pokreta i omiljena zabava. Ove nedjelje natjecatelji će nas provesti glazbenim vremeplovom kroz plesnu povijest!

Šutnja, HTV 3 u 21:05 sati
Dramska serija nastala u suradnji HRT-a i produkcijske kuće Drugi plan uvrštena je u prestižni program Berlinale Series Market. U glavnim ulogama nastupaju poznata ukrajinska glumica Ksenija Mishina, Goran Bogdan, Darko Milas, Sandra Lončarić, Leon Lučev, Zlatko Burić i druga poznata imena. Prva sezona snimana je od ožujka do lipnja 2021. u Zagrebu, Osijeku i Kijevu u Ukrajini.

FILMOVI

Brzi i žestoki 8, RTL u 20:15 sati
Sada kada su Dom i Letty na medenom mjesecu, Brian i Mia u mirovini, a ostatak ekipe oslobođen - svi prividno vode normalan život. No, kada tajanstvena žena uvede Doma u svijet kriminala, on ne pronalazi način izlaska i izdaje sve koji su mu bliski. Svi će se suočiti s kušnjama kao nikad dosad!

Iskupljenje u Shawshanku, RTL 2 u 20:15 sati
Nakon presude kojom je proglašen krivim za ubojstvo vlastite žene i njenog ljubavnika, Andy Dufresne 1947. stiže u zloglasni zatvor Shawshank kako bi odslužio doživotnu kaznu. Inače bankovni stručnjak i ugledni gospodin, Andy je ubačen u sredinu o kakvoj nije mogao niti sanjati.

Peti element, Doma TV u 22:10 sati
Bruce Willis glumi Korbena Dallasa, njujorškog taksistu koji će postati junak u ovoj priči o ljubavi i preživljavaju u 23. stoljeću. U budućnosti kakvu je osmislio režiser Luc Besson, čovječanstvo je krenulo prema zvijezdama, šireći životnu energiju. No svakih 5000 godina, kada se nakratko otvore vrata paralelnih dimenzija, mračna sila napada univerzum.

Jurski park, RTL u 22:50 sati
Ekscentrični milijarder John Hammond (Richard Attenborough) primoran je pozvati ekipu stručnjaka da ispita sigurnost Jurskog parka. Tim stručnjaka se sastoji od paleontologa Alana Granta (Sam Neill), paleobotaničarke Ellie Sattler (Laura Dern) i matematičara Iana Malcolma (Jeff Goldblum). Njima se pridružuje i odvjetnik koji je zatražio istragu Donald Gennaro (Martin Ferrero). No ovaj tim znanstvenika ni ne sluti o kakvom se tu parku radi!

Mula, Nova TV u 23:10 sati
Oskarovac Clint Eastwood se prvi put nakon 2009. godine i filma Gran Torino nalazi na dvije strane, redateljskoj i glavnoj ulozi. Clint Eastwood režirao je film prema scenariju Nicka Schenka koji je inspiriran člankom iz New York Times Magazina.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala