Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Netflix radi animiranu seriju Exploding Kittens s Tomom Ellisom i Lucy Liu
Zabavna kartaška igra animatora poznatog kao The Oatmeal postaje serija i mobilna igrica

Netflix radi animiranu seriju "Exploding Kittens" s Tomom Ellisom i Lucy Liu

Foto: Depositphotos

Streaming servis Netflix jučer je objavio kako rade na animiranoj seriji za odrasle prema popularnoj kartaškoj igri Exploding Kittens, a vijest je podijelio i njezin autor Matthew Inman poznat kao The Oatmeal.

Radnja serije pratit će vječnu borbu između Raja i Pakla što će kulminirati kad Bog i Vrag budu poslani na Zemlju – i to u obliku debeljuškastih kućnih mačaka. Ono što je još oduševilo javnost jest što će glasove glavnim likovima posuditi Tom Ellis i Lucy Liu, a radi se i mobilna igrica jednostavnog naziva Exploding Kittens – The Game koja će također biti dostupna na Netflixu za njihove pretplatnike i to već ovog svibnja, dok je animirana serija planirana za 2023. godinu. Uz Ellisa i Liu glasove će još posuditi Abraham Lim, Ally Maki, Mark Proksch i Sasheer Zamata.

„Netflix je jedini servis koji od Exploding Kittens može napraviti i seriju i igricu. Exploding Kittens zapravo je krenula na Kickstarteru kao vikend projekt, ali onda je naša zajednica postala dio tvrtke zadnjih šest godina. Nova serija i igrica dat će našim obožavateljima nove načine za spajanje i interakciju s franšizom“, rekao je Inman. Naime, projekt je u siječnju 2015. bio predstavljen na spomenutom Kickstarteru s ciljem od 10 tisuća dolara što je ostvareno u samo osam minuta – a sve dalje je povijest.

Iz Netflixa su rekli da će video igrica biti na principu iste klasične igre u kojoj će igrači vući karte s ciljem da izbjegnu Exploding Kitten te dodaju dvije nove karte u špil. Mobilna igrica imat će single i multiplayer opciju i bit će dostupna Netflixovim pretplatnicima bez dodatne naknade i kupovina unutar igrice. U servisu su sigurni da će se buduće kartaške i online igrice temeljiti na animiranim serijama kako bi se obitelj i prijatelji mogli igrati sa svojim omiljenim likovima i tako oživjeti radnju serija.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala