Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Ponedjeljak 18.4.
Za današnji blagdan Uskrsni ponedjeljak na kanalima se može naći uobičajen program, pogledajte što smo izdvojili

TV Preporuke dana – Ponedjeljak 18.4.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u ponedjeljak, 18. travnja.

SERIJE / EMISIJE

Patrola na cesti, HTV 1 u 21 sat
Josip (Krešimir Mikić) se iz rodnog mjesta na granici Hrvatske i Hercegovine davno odselio u Zagreb i radi kao policajac, a njegov brat Frane (Slavko Sobin) ostao je u mjestu i uvijek birao lakši put, čak i ako on vodi s one strane zakona. Serija od pet nastavaka snimljena je prema književnom predlošku Jurice Pavičića.

Nevjera, Nova TV u 21:20 sati
Aras se jako razbjesni na Volkana, koji potajice nadzire Asjinu kuću, i ne može se savladati. Aras upada u Volkanovu kuću i poziva ga na red. Međutim, svi su napeti zbog pretjeranog bijesa koji je pokazao, a prvenstveno Asja.

Crna lista, HTV 2 u 23:05 sati
Radna skupina istražuje nestanak vojnoga dobavljača. U međuvremenu Cooper dobiva neočekivanu ponudu, a Red se povezuje s izvjesnom osobom.

FILMOVI

Legenda o Baggeru Vanceu, HTV 2 u 21 sat
Nostalgična priča o uspješnom igraču golfa s američkog Juga kojeg sudjelovanje u krvavim bitkama Prvog svjetskog rata potpuno izbaci iz ravnoteže i desetak godina odvede na margine društva u Redfordovoj je interpretaciji elegantno režirana saga o konkretnom vremenu i univerzalnim dvojbama.

Tijelo i duša, HTV 3 u 23:05 sati
Priču o dvije osobe koji otkrivaju carstvo emocija i tjelesne požude, isprva individulano, a zatim i zajedno, nježno je ispričala redateljica Ildikó Enyedi, i to suptilnim humorom. Film o strahu koji blokira da se ljudi otvaraju drugima te koliko je to stimulirajuće kada se to konačno i napravi.

Uskrsnuće, Nova TV u 0:25 sati
Rimski tribun Klavije i njegov pomoćnik Lucije imaju zadatak riješiti što se dogodilo s Isusom u tjednima nakon raspeća kako bi razbili glasine o uskrslom Mesiji i spriječili ustanak u Jeruzalemu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala