Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nicolas Cage prvo odbio ulogu u The Unbearable Weight of Massive Talent
Bio je zgrožen scenarijem, ali nakon konzultacija s redateljem odlučio je glumiti Nicka Cagea – dobra odluka jer su kritičari oduševljeni

Nicolas Cage prvo odbio ulogu u "The Unbearable Weight of Massive Talent"

Foto: YouTube

Nicolas Cage već je ostvario sve što se može: osvojio je Oskara (za romantičnu dramu Napuštajući Las Vegas), glumio u nekim od najvećih filmova svih vremena, glumio u raznim indie filmovima (najnovijom dramom Svinja je kritika oduševljena) i postao je inspiracija za meme. Ipak, najveća čast dolazi s novim filmom u kojem glumi glavnu ulogu – fiktivnog samog sebe.

The Unbearable Weight of Massive Talent je meta film, akcijska komedija i drama u jednom u kojem Nicolas Cage glumi Nicka Cagea – nekakvu verziju samog sebe. No, na premijeri filma u New Yorku glumac je otkrio da na prvu nije nikako htio prihvatiti ulogu – reakcija na scenarij mu je bila apsolutni horor. „Nije postojao niti jedan mišić u mom tijelu koji bi mi rekao da odigram lika koji se zove Nick Cage, zvučalo mi je kao apsolutni horor. Međutim, redatelj mi je napisao vrlo inteligentno, emotivno pismo po kojem sam vidio da je on pravi filmski entuzijast koji voli neke od mojih ranijih radova. Htio je napraviti film o ljudima, ne o karikaturama“, otkrio je.

Redatelj Tom Gormican pojasnio je kako je Cage htio biti siguran da se u filmu neće sprdati s njim i svemu što je radio: „Shvatili smo to ozbiljno i kad je i on to vidio onda je počeo surađivati s drugim scenaristom, sa mnom i s ostalom ekipom na filmu.“

U filmu The Unbearable Weight slično kao pravi Cage, filmski Cage je svjetski poznati glumac koji na korak do mirovine ostane bez svega i prisiljen je pristati na milijunsku ponudu obožavatelja (Pedro Pascal) da se pojavi na njegovoj rođendanskoj zabavi. Ispostavi se da je obožavatelj veliki kriminalni šef i Cage će morati iskoristiti vještine naučene za snimanje akcijskih filmova kako bi spasio svijet.

Gormican je napisao scenarij s Kevinom Ettenom, a uz Cagea i Pascala glume Sharon Horgan, Lily Sheen, Neil Patrick Harris, Tiffany Haddish, Ike Barinholtz i Paco Leon.

The Unbearable Weight of Massive Talent kod nas je preveden kao Nepodnošljiva težina golemog talenta i u kina nam stiže 28. travnja, tjedan nakon američke i britanske premijere.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala