Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Larry David potvrdio 12. sezonu za Bez oduševljenja, molim
Nagrađivana humoristična serija ide dalje

Larry David potvrdio 12. sezonu za "Bez oduševljenja, molim"

Foto: YouTube

Nagrađivana humoristična serija Bez oduševljenja, molim nastavit će nas nasmijavati u (barem) još jednoj sezoni!

Autor, glavni glumac i producent Larry David vijest je potvrdio u nedjelju navečer na posebnom Emmys događaju Directors Guild of America (DGA), a na kojem je prikazana 4. epizoda 11. sezone serije naziva The Watermelon. Novinar Rich Eisen održao je panel diskusiju s ekipom serije pa su uz Davida govorili Jeff Schaffer, Jeff Garlin, Susie Essman, J.B. Smoove, Cheryl Hines i Richard Lewis

Jedno od pitanja koje je Eisen postavio Davidu bilo je i ono možemo li očekivati novu sezonu Bez oduševljenja, molim na što je dobio jednostavan odgovor: Da. Vijest je odmah završila na Eisenovom Twitteru te se proširila društvenim mrežama.

Vijest je razveselila sve obožavatelje jer se s Davidom nikad ne zna: ako nema inspiracije za novu sezonu, nje neće biti. Dosadašnjih 11 sezona snimljeno je tijekom 21 godinu jer je snimanje moguće samo onda kad David ima materijala. Iako, Smoove je još u listopadu prošle godine za Variety izjavio kako se ne brine za Davidovu inspiraciju jer što se više svijet mijenja, to se on više može igrati s njim.

11. sezona serije Bez oduševljenja, molim prikazivala se od listopada do kraja prosinca 2021., a među gostujućim zvijezdama bili su Tracey Ullman, Woody Harrelson, Julie Bowen, Jon Hamm, Bill Hader, Lucy Liu, Seth Rogen, Elon Gold, Josh Gad i Albert Brooks. Detalji o 12. sezoni još nisu poznati.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala