Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vrijeme je slomljeno u drugoj sezoni serije Russian Doll
Netflix je objavio prvi trailer za dugoiščekivanu drugu sezonu hit serije "Russian Doll"

Vrijeme je slomljeno u drugoj sezoni serije "Russian Doll"

Netflixova nagrađivana serija Russian Doll napokon će se vratiti na streaming platformu s drugom sezonom, a danas imamo prilike vidjeti i prvi najavni trailer za novu sezonu. Serija prati dvoje ljudi koji se neprestano bude u isto vrijeme u istom danu, u stilu Beskrajnog dana, ali kada se upoznaju i shvate što se događa, vrijeme se poremeti i slomi.

Slomljeno vrijeme glavna je tema druge sezone serije, a Nadia (Natasha Lyonne) i Alan (Charlie Barnett) ovog se puta nalaze na neobjašnjivom putovanju kroz vrijeme. Sinopsis za drugu sezonu otkriva nam detaljnije radnju:

Smještena četiri godine nakon što su Nadia (Lyonne) i Alan (Barnett) zajedno pobjegli iz vremenske petlje, druga sezona serije Russian Doll nastavit će istraživati egzistencijalne teme kroz često humorističnu i znanstveno-fantastičnu perspektivu. Otkrivajući sudbinu još goru od neprestane smrti, ova sezona donosi nam Nadiju i Alana koji dublje istražuju svoje prošlosti kroz neočekivani prolaz kroz vrijeme smješten u jednoj od najzloglasnijih lokacija na Manhattanu. Isprva to proživljavaju kao rastuću, međugeneracijsku avanturu koja se proteže kroz nekoliko era, ali uskoro otkriju kako bi ovaj događaj mogao biti puno više od onog što su očekivali i ponovno zajedno moraju pronaći izlaz.

Osim što se nalazi u glavnoj ulozi Lyonne je stvorila seriju zajedno s Amy Poehler i Leslye Headland. Lyonne je za svoju izvedbu u prvoj sezoni zaradila i nominaciju za Emmy, a na drugoj sezoni radi kao showrunnerica i producentica.

U glumačkoj ekipi također se nalaze Greta Lee, Annie Murphy, Sharlto Copley, Carolyn Michelle Smith i Ephraim Sykes. Druga sezona hit serije na Netflix stiže 20. travnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala