Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 9.4.
Današnju večer obilježit će glazbene emisije "Masked Singer" i "Zvijezde pjevaju", a od filmova uglavnom stari naslovi

TV Preporuke dana – Subota 9.4.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 9. travnja.

SERIJE / EMISIJE

Zvijezde pjevajua, HTV 1 u 20:10 sati
U prošloj nas je emisiji - Antun Ponoš i Lara Antić Prskalo. I ove subote netko će doći do kraja svoje glazbene avanture u showu.

Masked Singer, RTL u 20:15 sati
Zabava za cijelu obitelj se nastavlja u ovom spektakularnom showu!

Potraga za zločincem, HTV 2 u 22:50 sati
Colin Sutton izvještava ekipu dok se pripremaju za uhićenje Bellfielda. No kad mu upadnu u kuću, od njega nema ni traga. Jesu li ga izgubili? Narednik Griffiths uvjeri Bellfieldovu prestrašenu partnericu Lauru da im otkrije da se skriva na tavanu.

Zavada: Bette i Joan, HTV 2 u 23:40 sati
Bette je na dobrom putu da osvoji i svog trećeg Oscara kao najbolja glumica. Joan i Hedda pokreću tajnu kampanju protiv nje.

FILMOVI

Bjegunac, Doma TV u 19:55 sati
Zašto se život uvaženog liječnika pretvorio u očajnički bijeg i borbu za život, ponovno pogledajte u besprijekornom trileru Andrewa Davisa.

Divlja utrka, HTV 2 u 20:05 sati
U otmjenom kasinu u Las Vegasu sve je spremno za novu igru. Skupina svjetskih milijardera okupljena oko vlasnika kasina prati utrku nekoliko slučajno izabranih ljudi koji su u kasinu osvojili novčić koji ih je kvalificirao za neobično natjecanje. Natjecatelji moraju u što kraćem roku stići do gradića u Novom Meksiku gdje se krije paket s dva milijuna dolara.

Tjelohranitelj, RTL 2 u 20:15 sati
Jedan od najslavnijih holivudskih naslova prve polovice devedesetih redatelja Micka Jacksona iznimno je dojmljiva kombinacija romantične drame i napetog trilera, priča o rađanju ljubavi usred opasnosti.

Murjaci s klupe, Nova TV u 21:35 sati
Will Ferrell se pojavljuje u ulozi Allena Gamblea, smušenog detektiva željnog akcije, dok se jednako slavni Mark Wahlberg nalazi u ulozi njegovog partnera, agresivnog Terryja Hoitza.

Odbjegla nevjesta, Doma TV u 22:05 sati
Maggie (Julia Roberts) je žena koja je pred oltarom ostavila toliko zaručnika da su je prozvali Odbjeglom Nevjestom. Njujorški reporter (Richard Gere) dobio je zadatak da o njoj napiše članak. Što više vremena provodi s njim, Maggie se sve češće pita želi li se doista udati za svog zaručnika.

Transporter 3, RTL u 22:25 sati
Frank Martin je u mirovini? Nezamisliva ideja za njegove obožavatelje. I jednako nezamislivo za mafijaše koji ga namjeravaju vratiti u igru, htio on to ili ne.

Nasljednici, HTV 1 u 22:25 sati
Dramedija o putovanju oca (George Clooney) koji preispituje vlastiti život nakon što se našao u tragediji. Ono što je započelo kao putovanje na kojem je krenuo suočiti se s prošlošću postaje topla obiteljska priča.

Godzilla: Kralj zvijeri, Nova TV u 23:40 sati
Nova priča prati herojske poduhvate agencije Monarch, dok se njezini članovi sukobljavaju s ogromnim čudovištima, uključujući i moćnu Godzillu. Kada se ponovo uzdignu drevne supervrste, za koje se smatralo da su samo mitovi, dolazi do borbe za prevlast, što će preživljavanje čovječanstva staviti pod veliki upitnik.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala