Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 8.4.
Novi nastavci odličnih serija i nekoliko zanimljivih filmova različitih žanrova

TV Preporuke dana – Petak 8.4.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 8. travnja.

SERIJE / EMISIJE

Ubojstva u Midsomeru, HTV 2 u 21 sat
Ribiči su nagrnuli u selo Solomon Gorge u želji da ulove divovsku ribu koja vreba u jezeru. Ali planove im ugrožavaju stotine sportaša amatera koji su se okupili na krosu. Barnaby je zadivljen ljepotom idiličnog i slikovitog Solomon Gorgea.

Nevjera, Nova TV u 21:20 sati
Ali i prijatelji, koji bez ičijeg znanja odlaze u lokal u kojem se toči alkohol, ni tu nemaju mira. Kad Ali sjedne za volan na zahtjev svoje cure, dogodi se neizbježno. Hoće li Ali, koji se našao oči u oči sa smrti, preživjeti?

Zaljev, HTV 2 u 22:35 sati
Ishitrena odluka Lisu izbaci iz takta pa odluči dodatno se posvetiti poslu, pri čemu otkriva tajnu koja ima dalekosežne posljedice. Dokazi protiv jednog osumnjičenika se gomilaju pa očajni Manning donosi odluku koja ugrozi cijelu istragu.

FILMOVI

(Ne)prijatelji - Putin i Trump, HTV 3 u 20:05 sati
Dokumentarni film prati ključne trenutke u rusko-američkim odnosima posljednjih nekoliko godina, posebno od trenutka kada se Donald Trump 2015. pojavio na globalnoj političkoj pozornici.

Nestala bez traga, HTV 1 u 20:10 sati
Privatni detektivi, Patrick Kenzie (Casey Affleck) i Angie Gennaro (Michelle Monaghan), angažirani su da istraže tajanstveni nestanak male djevojčice. Koristeći svoje znanje podzemlja oni uskoro otkrivaju zapletenu mrežu obmane i laži u kojoj ništa nije onakvo kakvim se čini. Ultimativno, moraju riskirati sve - svoju vezu, svoj razum, te čak i svoje živote - kako bi pronašli nestalu djevojčicu.

Zalomilo se, RTL u 22:20 sati
Kažu da se suprotnosti privlače, pa, za ultimativnog lijenčinu Bena (Seth Rogen) i poslovnu djevoku Alison (Katherine Heigl), to je zasigurno bio slučaj - barem jedne alkoholizirane večeri. Dva mjeseca i nekoliko testova za trudnoću kasnije, Ben i Alison počinju svoje histerično zabavno, grčevito i dirljivo putovanje koje vodi do ludog smijeha u najurnebesnijoj komediji godine!

Šetnja među grobovima, Nova TV u 23:15 sati
Scudder pristane pomagati raspačivaču heroina koji je u lovu na čovjeka koji je oteo i brutalno ubio njegovu ženu, što nije njegov prvi ali niti posljednji takav strašan zločin. Granice između pravde i zločina su nevidljive, a Scudder je nepogrešiv u detekciji zločinaca koji će sasvim sigurno ubiti opet. Vrijeme mu otkucava!

Obiteljski čovjek, HTV 1 u 23:40 sati
U moćnoj firmi za zapošljavanje odvija se bitka za kontrolu. Na jednoj je strani iskusni Dane, a na drugoj Lynn Vogel, njegova ambiciozna protivnica, ali i Daneova čista suprotnost. Dok se Dane priprema za poslovnu bitku života, sazna da je njegovom desetogodišnjem sinu Ryanu dijagnosticiran rak. Odjednom, Dane je rastrgan između ostvarenja poslovnog sna i provođenja vremena sa suprugom i sinom, koji ga sada trebaju više nego ikad.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala