Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Netflix stopirao novi projekt s Willom Smithom
Akcijski triler "Fast and Loose" ostao je bez redatelja, a sad je do daljnjega stavljen na čekanje

Netflix stopirao novi projekt s Willom Smithom

Foto: Depositphotos

Proteklog vikenda stigla je vijest da je Netflix zaustavio rad na novom akcijskom trileru Fast and Loose u kojem je glavnu ulogu trebao odigrati Will Smith.

Odluka stiže nekoliko dana nakon kontroverznog događaja s dodjele nagrade Oscar koja je obišla svijet; naravno riječ je o Smithovom napadu na Chrisa Rocka koji je na pozornici ispričao šalu koja uključuje Smithovu suprugu Jadu Pinkett Smith.

Will Smith i Jada Pinkett Smith na dodjeli nagrade Oscar 27.3.2022.

Netflixov novi film i prije ovog događaja bio je u problemima jer je nekoliko dana prije ceremonije redatelj David Leitch odustao od projekta kako bi radio s Ryanom Goslingom na Universalovom filmu Fall Guy koji sa snimanjem kreće ovog kolovoza. Streaming servis je za Fast and Loose tek krenuo tražiti novog redatelja, ali zbog razvoja situacije produkcija je zaustavljena je i pitanje je hoće li projekt više zaživjeti ili će se tražiti novi glavni glumac.

Vijest o pauziranju ovog filma dolazi nakon što je Smith u petak dobrovoljno istupio iz Akademije, a navodno je i Sony planove za novi nastavak Zločestih dečki, Bad Boys 4, stavio na čekanje. Kakve će još posljedice biti za Smitha zbog šamara – pokazat će vrijeme.

Radnja akcijskog trilera Fast and Loose prati kriminalca koji izgubi pamćenje nakon jednog napada te se budi u Tijuani nesvjestan svega. Lik će malo-pomalo morati otkrivati tragove o svojoj prošlosti te će saznati da ima dva identiteta: jedan je bogati kriminalni boss, drugi je tajni agent CIA-e.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala