Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Mislite li da je Chrisu Rocku ovo smiješno?
Titulu zvijezde večeri 94. dodjele Oscara, apsolutno je osvojila pljuska Willa Smitha Chrisu Rocku, glavnom glumcu filma Spirala straha

Mislite li da je Chrisu Rocku ovo smiješno?


Ako vas pitamo koji je film na ovogodišnjoj prestižnoj dodjeli nagrada Oscar ponio titulu najboljeg vjerojatno ćete morati stati i razmisliti. S druge strane, većini će apsolutno prva asocijacija biti fizički obračun između Willa Smitha i Chrisa Rocka. Iako je Smith te večeri osvojio i svoj prvi zlatni kipić, ta najvažnija informacija također je prošla "ispod radara", dok je apsolutna zvijezda večeri postala pljuska. No, vratimo se "početnom" akteru priče - Chrisu Rocku.

Ne ulazimo u to je li njegova šala bila "horor" već smo se odlučili fokusirati na njegova glumačka postignuća. Sukladno tome, ne možemo ne istaknuti film Spirala straha: Novo poglavlje slagalice strave. Chris Rock kao detektiv Ezekiel "Zeke" Banks i njegov partner William Schenk kojeg igra Max Minghella hrabro preuzimaju istragu ubojstava koja zastrašujuće podsjećaju na prošlost. Cijela se radnja odvija pod budnim okom policijskog veterana Marcusa (Samuel L. Jackson), a Zeke Banks odjednom se našao u središtu bolesne igre ubojice.

Spirala straha deveti je nastavak kultne Slagalice strave, horora koji još od davne 2004. ledi krv u žilama. Nećemo vam otkriti sve detalje jer će se Spirala straha premijerno emitirati u subotu, 2. travnja u 20:30 na Cinestar TV Premiere 1.

Kako bi se televizijska premijera prikladno obilježila, na Facebook i Instagram stranicama Cinestar TV Channelsa, u tijeku je i nagradna igra u kojoj možete osvojiti kapu ili majicu s motivima iz filma.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala