Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Skidajte se do kraja postaje TV serija
Kultni film iz devedesetih dobit će televizijsku verziju, s originalnom glumačkom ekipom

"Skidajte se do kraja" postaje TV serija

Već se neko vrijeme šire glasine kako postoji ideja da se kultna komedija Skidajte se do kraja pretvori u televizijsku seriju, a ovih je dana napokon i potvrđena ta vijest. Disney+ je objavio kako u planu ima nastavak originalnog filma u televizijskom obliku, a možemo očekivati i povratak originalne glumačke ekipe.

Prošlo je točno 25 godina otkako je film 1997. godine prvi puta ugledao svjetlo dana, a hoće li se Robert Carlyle, Tom Wilkinson, Mark Addy i Lesley Sharp ponovno skidati do kraja u novoj seriji za sada nije poznato.

Originalni film pratio je grupu nezaposlenih radnika iz tvornice željeza koji ne mogu naći zaposlenje te se odlučuju na radikalan potez: striptiz show u kojem će pokazati baš sve.

Film je bio veliki hit te je na budžetu od samo 3.5 milijuna dolara zaradio vrtoglavih 257 milijuna te dobio nekoliko nominacija za Oskare, a osvojio zlatni kipić za najbolju glazbu. Scenarist Simon Beaufoy i producent Umberto Pasolini vraćaju se za novi projekt, ali redateljsku palicu ovog puta neće držati Peter Cattaneo već će ju preuzeti Andrew Chaplin i Catherine Morshead.

Uz djecu i unuke veterana iz filma, pratit ćemo originalnu ekipu kako se snalazi kroz Sheffield, uz propadanje zdravstva, obrazovanja i sektora za zapošljavanje, istražujući vedrije, blesavije i ljudskije načine kako iskoristiti društvene napore kako bi nadvladali sve nedaće.

Produkcija serije već je krenula ovog tjedna, a kada bi trebala stići na Disney+ i Hulu za sada još nije poznato.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala