Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 27.3.
Današnju noć obilježit će dodjela nagrade Oscar, a današnja emisija "Plesa sa zvijezdama" je otkazana zbog bolesti produkcije i kandidata

TV Preporuke dana – Nedjelja 27.3.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 27. ožujka.

SERIJE / EMISIJE

Noć Oscara: Dodjela filmske nagrade Oscar, HTV 2 od 0:05 sati
Dodjela se ponovno održava u luksuznom zdanju holivudskog Dolby Theatrea arhitekta Davida Rockwella u Los Angelesu, ali s manjim brojem uzvanika te s ponovno upriličenim dolaskom zvijezda na crveni tepih. HRT od ponoći donosi emisiju posvećenu ovoj prestižnoj nagradi, dolazak zvijezda na crveni tepih i naravno samu ceremoniju koja počinje u 2 ujutro.

FILMOVI

Elektra, Doma TV u 19:55 sati
Sa stranica Marvela — autora X-Mena i Spider-Mana — stiže i Elektra. U konačnome obračunu dobra i zla prevagnut će strana kojoj se pridruži ova ratnica. Jennifer Garner igra glavnu ulogu snažne, zagonetne i seksipilne akcijske junakinje.

Kralj lavova, Nova TV u 20:15 sati
Animirana avantura u režiji Jona Favreaua vraća nas u afričku savanu gdje na svijet dolazi novorođeni lavić Simba. Simba idolizira oca, kralja Mufasu i teška srca prihvaća svoju sudbinu. Scar, Mufasin brat, nije oduševljen dolaskom mladunca jer je upravo on nasljednik prijestolja koji ima druge planove.

Američki plaćenik, RTL u 20:15 sati
Dva desetljeća nakon Hladnog rata islamistički terorizam je u usponu, a Zamjenik upravitelja za operacije, Thomas Stansfield, okuplja novi tim tajnih agenata – nevidljivih ljudi – koji će se suočiti s tom rastućom prijetnjom u inozemstvu prije nego što ona dosegne američko tlo.

Bijeli prah, RTL 2 u 20:15 sati
Spavajući, dišući i jedući novac, George Jung živi fantastičnim životom o kojem su mnogi mogli samo sanjati. Kako je običan dečko iz susjedstva postao desna ruka Pabla Escobara u sedamdesetima i osamdesetima? Priča o Jungovom letu i padu, brutalnim pregovorima, nemilosrdnim ubojstvima i poslovnim potezima otkrivena je u ovom sjajnom filmu.

Zelena knjiga: Vodič za život, HTV 2 u 22 sata
Tri puta nominiran za nagradu Oscar, Viggo Mortensen i do tada dobitnik jedne nagrade Oscar, Mahershala Ali zvijezde su istinite priče o prijateljstvu koje je nadvladalo rasne i klasne razlike šezdesetih godina u SAD-u. Ovaj film imao je pet nominacija za nagradu Oscar od kojih je osvojio njih tri: za film godine, za najboljeg sporednog glumca (Ali) i za najbolji originalni scenarij.

Bježi, RTL u 22:20 sati
Od kritike i publike hvaljeni redateljski debi Jordana Peelea zastrašujuća je, napeta i crnim humorom prožeta priča, koja obrađuje temu rasizma na nov i svjež način. Film je osvojio nagradu Oscar za najbolji originalni scenarij (Peele).

Zvijezda je rođena, Nova TV u 22:35 sati
Radi se o pravom autorskom djelu Bradleyja Coopera – on ga je, naime napisao, režirao te u njemu glumi i pjeva. Film je napravljen prema klasičnoj priči iz 1937. godine o tragičnoj ljubavi između iskusnog glazbenika na zalasku karijere i mladoj pjevačici u usponu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala