Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Christina Ricci se vraća u svijet obitelji Addams u novoj seriji Wednesday
Netflix radi novu seriju u kojoj ulogu Wednesday Addams ima Jenna Ortega

Christina Ricci se vraća u svijet obitelji Addams u novoj seriji "Wednesday"

Foto: Depositphotos

Glumica koja je utjelovila Wednesday Addams u kultnoj komediji Obitelj Adams iz 1991. godine Christina Ricci vraća se u taj svijet u zasad nepoznatoj ulozi!

U novoj fantastičnoj akcijskoj seriji jednostavno nazvanoj Wednesday glavnu ulogu ima Jenna Ortega koju smo mogli gledati u više Netflixovih serija i filmova. Nije poznato u kakvoj ulozi će se Ricci naći, jedino se zna kako sigurno neće glumiti odraslu verziju Wednesday.

"Istina je – fantastična Christina Ricci pridružila se novoj seriji o Wednesday Addams kao uzbudljivi novi lik", potvrđeno je u tweetu na službenom Netflixovom profilu.

Wednesday će imati osam epizoda i opisana je kao serija puna misterija, nadnaravnog i zagonetnih slučajeva koja prati Wednesday Addams tijekom njezinog studiranja na Nevermore Academy. Ona će morati savladati svoje psihičke sposobnosti koje se počinju pojavljivati, uhvatiti onog tko stoji iza stravičnog krvavog pohoda koji terorizira lokalni grad i riješiti misterij u koji su njezini roditelji bili uključeni prije 25 godina – sve to dok nastoji živjeti prosječnim tinejdžerskim životom i sklapati nova prijateljstva.

Christina Ricci i Jenna Ortega

U ostalim ulogama su Catherine Zeta-Jones kao Morticia Addams i Luis Guzmán kao Gomez Addams, a jednu od uloga ima Thora Birch koja će se pojaviti u seriji, ali ju je zbog privatnih razloga morala napustiti prije kraja snimanja. Al Gough i Miles Millar potpisuju scenarij i ideju serije, a režiju Tim Burton.

Obitelj Addams osmislio je 1938. godine ilustrator Charles Addams i dosad je imala razne verzije na malom i velikom ekranu od kojih su najpoznatiji filmovi iz 1990-ih Obitelj Adams i Obitelj Adams 2 (Christina Ricci, Raul Julia, Anjelica Huston, Christopher Lloyd), a nedavno smo u kinima mogli gledati animirane filmove: prvi dio 2019., a drugi prošle godine.

Zasad nije poznato kad bi se serija Wednesday mogla naći na Netflixu, ali trebala bi svakako još ove godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala