Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stjuardesa dobila prvi teaser i datum premijere
HBO hit serija s Kaley Cuoco na male ekrane vraća se krajem travnja s 2. sezonom

"Stjuardesa" dobila prvi teaser i datum premijere

Foto: YouTube

Čini se kako nevolje uvijek pronalaze Cassie Bowden (za Emmy nominirana Kaley Cuoco)!

Nakon što je krajem prve sezone odlučila ostati trijezna i prihvatila je nesvakidašnju ponudu za posao, Cassie će upasti u razne nove probleme u drugoj sezoni HBO hit serije Stjuardesa (The Flight Attendant).

HBO Max predstavio je prvi teaser trailer prepun akcije, te uz njega datum premijere i raspored emitiranja (izlazaka) epizoda. Druga sezona imat će osam epizoda kao i prva, a premijera na HBO Max streamingu bit će 28. travnja s dvije epizode. Preostalih šest epizoda bit će dostupno na tjednoj bazi do finala koje je planirano za 26. svibnja.

Druga sezona stiže skoro godinu i pol nakon prethodne koja je pratila Cassienu borbu s alkoholom i posao stjuardese dok je nastojala pronaći ubojicu ljubavnika pored čijeg se trupla probudila, bez sjećanja o tome što se dogodilo. Nastavak serije smješten je godinu dana nakon kraja prve sezone i nalazi Cassie koja je trijezna i radi kao CIA agentica što je dovodi do nove avanture: svjedoči ubojstvu dok je na tajnom zadatku tako da će se opet naći usred međunarodnog problema.

Uz Cuoco uloge ponavljaju su Zosia Mamet, Griffin Matthews, Deniz Akdeniz i Rosie Perez, a u gostujućim se pojavljuju T.R. Knight, Yasha Jackson i Audrey Grace Marshall. Među novim licima su Mo McRae, Callie Hernandez, JJ Soria, Alanna Ubach, Cheryl Hines, Jessie Ennis, Mae Martin, Margaret Cho, Santiago Cabrera, Sharon Stone i Shohreh Aghdashloo. Seriju Stjuardesa potpisuje Steve Yockey koji je i njezin showrunner.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala