Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 20.3.
Uz nove epizode serija i zabavne emisije "Ples sa zvijezdama", tu je izvrstan izbor filmova novijeg datuma

TV Preporuke dana – Nedjelja 20.3.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 20. ožujka.

SERIJE / EMISIJE

Ples sa zvijezdama, Nova TV u 20:15 sati
Treća emisija će biti posvećena uspomenama, a i svaki ples izveden u spektakularnom showu Nove TV ostat će zasigurno utkan u lijepa sjećanja i sudionika i publike. Hoće li žiri poželjeti u svojem sjećanju zadržati plesne korake plesnih parova, ili pak što prije ih zaboraviti, tek ćemo vidjeti. No, jedno je sigurno – svojim komentarima i ocjenama dat će svima do znanja svoj stav.

Katarina Velika, HTV 2 u 22:50 sati
Panin uspijeva nagovoriti Katarinu da postavi njegova brata Petra Panina na čelo snaga za gušenje Pugačovljeva ustanka. Andrej Razumovski stiže u Napulj s tajnom misijom.

FILMOVI

Kapetanica Marvel, Doma TV u 19:55 sati
Priča Kapetanice Marvel prati razvoj Carol Denvers u jednu od najmoćnijih heroina Marvelovog filmskog svijeta u trenutku kad se Zemlja nalazi usred galaktičkog rata između dvije rase vanzemaljaca.

Most na rijeci Kwai, HTV 2 u 20:05 sati
Velika uspješnica i višestruko Oscarom nagrađeni film poznatoga britanskog redatelja Davida Leana nastao je prema romanu Pierrea Boullea o ratnim zarobljenicima koje su u Burmi, 1943. godine, zarobili Japanci.

Čuvaj me s leđa, RTL u 20:15 sati
Darius Kincaid je najtraženiji plaćeni ubojica na svijetu, a vrhunski tjelohranitelj Michael Bryce ima zadatak štititi ga. Ništa naravno ne krene po planu jer Darius je Brycov zakleti neprijatelj. Njih dvojica godinama su se gledali preko nišana, a sada moraju biti nerazdvojni!

New Jack City, RTL 2 u 20:15 sati
Bez suvišnog moraliziranja i lažnog propovijedanja ovo je film koji brutalno preciznim uvidom u krvav svijet narkobiznisa iznimno efektno pokazuje naličje američkog sna.

Lucy, RTL u 22:35 sati
Krhka djevojka Lucy oteta je kako bi postala ljudska mula, transporter vrećice nepoznatog sadržaja u svom trbuhu. No, naizgled nježna Lucy ubrzo se pretvara u svemoćnu ratnicu koja umjesto 10% koristi cijeli svoj mozak. Kako bi saznala što se s njom događa Lucy se obraća za pomoć profesoru Normanu.

Ljepotica i zvijer, Nova TV u 23:20 sati
Priča i likovi koje publika poznaje i voli oživljava u spektakularnoj igranoj adaptaciji Ljepotice i zvijeri, Disneyjeva animiranog klasika koji postaje zadivljujući filmski događaj slaveći jednu od najdražih priča ikad ispričanih.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala