Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 18.3.
Novi nastavci odličnih serija i nekoliko zanimljivih filmova

TV Preporuke dana – Petak 18.3.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 18. ožujka.

SERIJE / EMISIJE

Večernjakova ruža, HTV 1 u 20:10 sati
Izravno iz Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu pratite dodjelu prestižne medijske nagrade Večernjakova ruža. Ove će se godine dodijeliti Ruže u osam kategorija.

Ubojstva u Midsomeru, HTV 2 u 21:10 sati
U 21. sezoni viši inspektor Barnaby istražuje svijet robotike i klizi kroz svijet natjecanja u društvenim plesovima. Suprotstavlja se praznovjernim muškarcima i ženama iz društva profesionalnih ribiča i pokušava izbjeći bolnu smrt u susretu s fanatičnim pčelarima.

Nevjera, Nova TV u 21:20 sati
U teškim trenutcima Volkan je uz Asju i pruža joj potporu. Derin razvija drukčiju taktiku za privlačenje Volkanove pozornosti. Derin, koja proces rastave od Volkana pretvara u novi sukob s Asjom, snažnija je uz nenadani adut.

Nedužni, HTV 2 u 22:40 sati
Nakon sukoba s Karen, Sally shvaća da bi svojim ostankom mogla ugroziti Alfa i Jenny, koja je u visokom stupnju trudnoće, te se seli u mali pansion. Nakon što ga, naizgled ničim izazvan, John Taylor napadne, Garyja Walkera ispita policija.

FILMOVI

Napad na policijsku stanicu, RTL u 22:05 sati
Bivši marinac i narednik policijske uprave u Detroitu Jake Roenick predvodi tim u raciji i potrazi za drogom, akciji koja ne uspije. U debaklu je Roenick ranjen, a cijeli njegov tim ubijen. Nekoliko mjeseci kasnije neutješni Roenick svakodnevno se opija i konzumira lijekove protiv bolova. U novogodišnjoj noći igrom slučaja će u njegovu postaju biti doveden opasan kriminalac, a onda nestane struje…

Samac, HTV 1 u 23:25 sati
George Falconer britanski je profesor književnosti koji 1962. godine živi u Los Angelesu. Kad jednog dana dozna da je njegov dugogodišnji ljubavnik poginuo u automobilskoj nesreći zaključi da njegov život više nema smisla te odluči počiniti samoubojstvo. Nakon što napiše oproštajno pismo George će susresti nekoliko ljudi zbog kojih će se početi kolebati oko opravdanosti samoubojstva.

Udovice, Nova TV u 22:30 sati
Priča o četiri žene koje nemaju ništa zajedničko osim dugova koji su ostali iza kriminalnih aktivnosti njihovih muževa. Radnja je smještena u današnjem modernom, ali kriminalom dobro potresenom Chicagu, kada Veronica, Alice, Linda i Belle uzmu stvari u svoje ruke. Udovice će skovati opasne planove kako bi otplatile gangsterske dugove svojih pokojnih muževa.

Prizivanje duhova: Porijeklo zla, RTL u 0:10 sati
Los Angeles, 1965. godina, udovica i njezine dvije kćeri igrom slučaja pozovu zlo u svoju kuću. Kada najmlađu kći opsjedne nemilosrdni duh, ova mala obitelj će se morati suočiti s velikim strahovima kako bi duha vratila nazad na mjesto s kojega je došao.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala