Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Finalna najava za Sonic: Super jež 2 donosi nove scene i detalje o radnji
Video će razveseliti sve obožavatelje jer ima dosta scena u kojima su Sonic, Tails, Knuckles i doktor Robotnik

Finalna najava za "Sonic: Super jež 2" donosi nove scene i detalje o radnji

Foto: YouTube

Paramount Pictures objavili su finalni trailer za zabavnu avanturu Sonic: Super jež 2 (Sonic the Hedgehog 2) koja krajem ožujka dolazi u kina diljem svijeta.

U novom traileru mogu se vidjeti nove scene koje otkrivaju puno više detalja o radnji, nego što je bilo poznato ranije.

Nakon što se udomaćio u Green Hillsu, Sonic (glas posudio Ben Schwartz) se sad želi dokazati svima i pokazati što to znači biti pravi junak. Sve to naći će se na testu kad se doktor Robotnik (Jim Carrey) vrati iz druge dimenzije i sa sobom dovede partnera, Knucklesa (Idris Elba), u potrazi za smaragdom koji može uništiti cijele civilizacije. Sonicu će u pomoć doći Tails (Colleen O'Shaughnessey) pa dvojac kreće na epsko putovanje kako bi pronašli smaragd prije nego dođe u krive ruke.

Svoje uloge iz prvog filma ponavljaju James Marsden kao Tom i Tika Sumpter kao Maddie koji se brinu za Sonica i u čijoj kući živi, a i njegovi su veliki prijatelji koji će mu pomoći u novoj opasnoj misiji. U ostalim ulogama su Natasha Rothwell, Adam Pally, Lee Majdoub i Shemar Moore. Redatelj Jeff Fowler režirao je i nastavak, a Pat Casey i Josh Miller napisali su scenarij s Johnom Whittingtonom.

Sonic: Super jež je u veljači 2020. godine bio pravo osvježenje u kinima i postao je jedan od kino hitova netom prije službenog početka pandemije te je zaradio 319,7 milijuna dolara diljem svijeta na budžetu od 85 milijuna. Paramount je prošli mjesec potvrdio da će snimati i treći film te da će se raditi spin-off serija s Knucklesom u glavnoj ulozi.

Sonic: Super jež 2 u hrvatska kina s redovitom distribucijom kreće 31. ožujka i moći će se pogledati u originalnoj i sinkroniziranoj verziji. U potonjoj glasove su posudili Luka Bulović, Ivan Đuričić, Ivan Šarić, Domagoj Janković i Amanda Prenkaj.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala