Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vraća se i Bender!
John DiMaggio je uspio postići dogovor za vraćanje u novim epizodama "Futurame"

Vraća se i Bender!

Dobre vijesti stižu svim fanovima Futurame: John DiMaggio se i službeno vraća kao svima omiljeni neotesani robot Bender u novim epizodama serije Futurama, koje uskoro stižu na Hulu.

Nakon iscrpnih pregovora, DiMaggio je napokon uspio ispregovarati što je htio te se i službeno vraća u svoju kultnu ulogu te se tako pridružuje ostalim originalnim likovima iz originalne serije. Ekipa Planet Expressa ponovno će biti na okupu sljedeće godine.

Kada je Hulu nedavno objavio kako imaju u planu raditi reboot serije, nije bilo poznato kakva sudbina čeka DiMaggija i njegovog lika Bendera jer jedino s njim nisu službeno potpisali ugovor.

Napetost je rasla kad je DiMaggio otkrio kako je plaća jedan od glavnih razloga što nije pristao na angažman na rebootu te da smatra kako je cijela ekipa premalo plaćena. Ostavio je otvorenom mogućnost pregovora, a cijeli je taj debakl razljutio fanove koji su pokrenuli #bendergate trend kako bi dali podršku omiljenom glumcu. Hulu je navodno bio spreman naći novog glumca da daje glas Benderu, ali su se ipak nadali kako će uspjeti postići dogovor s DiMaggijem.

DiMaggio će se tako ponovno udružiti s Billyjem Westom koji daje glas Fryju i mnoštvu drugih likova, Katey Sagal koja glas daje jednookoj Leeli te s Tress MacNeille, Mauriceom LaMarcheom, Lauren Tom, Philom LaMarrom i Davidom Hermanom.

Tvorci originalne serije Matt Groening i David X. Cohen već se spremaju za produkciju novih epizoda, koje bi na male ekrane trebale stići već 2023. godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala