Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


The Adam Project: Ryan Reynolds mora spriječiti izum putovanja kroz vrijeme
Konačno je stigao trailer koji donosi nove scene i otkriva nešto više o radnji

"The Adam Project": Ryan Reynolds mora spriječiti izum putovanja kroz vrijeme

Foto: YouTube

Tko je najbolji partner za spašavanje budućnosti? Pa vaša mlađa verzija!

Nakon što je u ponedjeljak popodne Ryan Reynolds na YouTubeu najavio novi službeni trailer za zabavnu akcijsku avanturu The Adam Project, video je stigao i donio nove scene i detalje o radnji, a objavljen je i novi poster.

Reynolds i redatelj Shawn Levy (Free Guy) za Netflix donose novi zabavni akcijski naslov, a ovaj put u središtu radnje je Adam (Reynolds), putnik kroz vrijeme koji se vrati u 2022. godinu u kojoj traži svoju mlađu verziju (Walker Scobell), s njim će kontaktirati svog (njihovog) oca (Mark Ruffalo) kako bi spasili budućnost. Na cijelom putu uz Adama je i njegova djevojka (Zoe Saldana), a u borbi sa zlikovcima koristiti će se hrpa futurističkih oružja – baš kao u modernim akcijskim filmovima. I puno humora kao primjerice komentar o multiverseu.

Reynolds je najavu podijelio i na svojim društvenim mrežama, a o projektu je za The Hollywood Reporter ovako rekao: "Na kraju dana ovo je jedna jako osobna priča o nečemu za što mislim da se svaka osoba može poistovjetiti."

Scenarij potpisuju Jonathan Tropper, T.S. Nowlin, Jennifer Flackett i Mark Levin, a u ostalim ulogama su Jennifer Garner i Catherine Keener. Ruffalo se dakle nalazi u ulozi Adamovog oca, a Garner u ulozi majke – dvoje glumaca ponovno se našlo na filmu nakon 18 godina kad smo ih gledali u romantičnoj komediji Od klinke do komada.

The Adam Project na našem Netflixu preveden je kao Projekt Adam i bit će dostupan od 11. ožujka.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala