Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Euforija je druga najgledanija HBO serija, ispred nje je samo Igra prijestolja
Finale druge sezone također je ostvarilo rekordnu gledanost

"Euforija" je druga najgledanija HBO serija, ispred nje je samo "Igra prijestolja"

Foto: YouTube

Nakon finala druge sezone serije Euforija koje je prikazano u nedjelju, odnosno u ponedjeljak, stižu izvrsni rezultati gledanosti.

Euforija je druga najgledanija serija kanala HBO od 2004. godine, a ispred nje nalazi se samo Igra prijestolja. Spomenuto finale druge sezone ostvarilo je još jedan rekord za seriju i privuklo je 6,6 milijuna gledatelja, a iz HBO-a navode kako je drugu sezonu prosječno gledalo 16,3 milijuna gledatelja. Osim Igre prijestolja, ne postoji druga serija niti sezona neke serije koja je ostvarila takvu gledanost u zadnjih 18 godina. Mreža navodi i to kako se gledanost prve epizode druge sezone približava 19 milijuna gledatelja u SAD-u.

Na streaming servisu HBO Max i u SAD-u i u Latinskoj Americi i u Europi Euforija je došla na prvo mjesto gledanosti i to sedmi tjedan zaredom. Jedan od rekorda je i onaj da je trenutno najviše spomenuta na Twitteru (od serija) od čega samo u SAD-u ima 34 milijuna tvitova.

Druga sezona završila je prilično napeto za sve likove osim vjerojatno za Rue (Zendaya) za koju se čini da (zasad) ima mirniji period u životu. Sam Levinson obećao nam je treću sezonu, a uz Zendayu u seriji glume Hunter Schafer, Nika King, Eric Dane, Angus Cloud, Jacob Elordi, Algee Smith, Sydney Sweeney, Alexa Demie, Barbie Ferreira, Maude Apatow, Javon Walton, Dominic Fike, Storm Reid i Austin Abrams. Tko će se vratiti u novoj sezoni i kad je možemo očekivati, nadamo se saznati uskoro.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala