Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Finale 2. sezone Euforije nikog ne ostavlja ravnodušnim
Po mnogima teška, dramatična sezona imala je jednak takav kraj - sva sreća u planu je 3. sezona

Finale 2. sezone "Euforije" nikog ne ostavlja ravnodušnim

Foto: YouTube

Druga sezona HBO-ove dramske hit serije Euforija svakom epizodom imala je bolju gledanost od prethodne sezone – tako se dogodilo i s finalom aktualne sezone koje malo koga može ostaviti ravnodušnim.

Svih osam epizoda bilo je prilično teško i napeto, a iako je kraj sezone donio jedan prilično dramatičan događaj, istovremeno je otvorio mogućnost novog, laganijeg poglavlja u sljedećoj sezoni.

Za sve one koji još nisu pogledali epizodu oprez – slijede spoileri.

U finalnoj, osmoj epizodi nastavila se Lexina (Maude Apatow) predstava koja je u jednom trenutku bila prekinuta kad je na pozornicu došla Cassie (Sydney Sweeney) kako bi sestri i svima ostalima rekla svoje mišljenje. To je rezultiralo sukobom između nje i Maddy (Alexa Demie), pa i Kat (Barbie Ferreira). Svi su se pitali i što će biti s Fezcom (Angus Cloud), a njegova i Ashtrayeva (Javon Walton) sudbina nakon racije ostaje nejasna. Baš kao i sudbina Natea (Jacob Elordi) i Cala (Eric Dane) kojeg je sin predao policiji za dječju pornografiju. I dok su Lexi i Rue (Zendaya) konačno pričale o svom prijateljstvu, Rue je oprostila Elliotu (Dominic Fike) i zapravo mu se zahvalila što joj je spasio život, ali odnos s Jules (Hunter Schafer) ostaje otvoren za treću sezonu.

Euforija je trenutno možda najpopularnija HBO-ova serija, a većina glumačke postave vratit će se i u trećoj sezoni. Trenutno nije poznat niti okviran datum premijere, ali obožavatelji se nadaju da neće čekati kao na drugu sezonu čije je snimanje nekoliko puta odgađano zbog pandemije (tako da je između finala prve i premijere druge sezone prošlo čak dvije i pol godine). Sve epizode Euforije dostupne su na streamingu HBO GO.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala