Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stiže i treće Mjesto tišine
Najavljen je još jedan nastavak, koji bi trebao izaći tek krajem 2025. godine

Stiže i treće "Mjesto tišine"

Među mnogobrojnim najavama koje je jučer objavio Paramount, našla se i vijest o stvaranju još jednog nastavka filma Mjesto tišine. John Krasinski, tvorac prva dva filma, otkrio je kako je stvaranje novog nastavka već u pripremi, ali se njegov izlazak ne očekuje prije 2025. godine.

Krasinski je za prva dva filma napravio scenarij i primio se redateljske palice, ali nije otkriveno na koji će način biti uključen u ovaj projekt. Također ne znamo hoće li se i u novom nastavku vratiti svi isti likovi iz originalnih filmova.

Krasinski je napomenuo kako će ovaj novi film svakako biti potpuno odvojen od najavljenog spin-off filma koji radi Michael Sarnoski. Taj film smješten je u isti svijet i radit će se prema originalnoj ideju koju je opet osmislio Krasinski, ali neće biti vezan uz samo Mjesto tišine. Njegov se izlazak očekuje u rujnu 2023. godine.

Film Mjesto tišine 2 donio je relativno veliki uspjeh za Paramount kao jedan od prvih blockbustera izašlih nakon otkazivanja radi pandemije, zaradivši 297 milijuna dolara diljem svijeta. Inicijalno je trebao izaći u ožujku 2020., ali kako je taman u to vrijeme krenula pandemija tako je i film otkazan te je u kina stigao tek u svibnju 2021. godine.

Originalni film prati obitelj koja pokušava preživjeti u postapokaliptičnom svijetu nakon invazije izvanzemaljaca. Ta bića ne vide pa se oslanjaju na sluh. Horor triler filmski serijal vrti se oko likova koji pokušavaju ostati tiho kako bi preživjeli. Osim što je osmislio i režirao filmove, Krasinski se također nalazio u jednoj od glavnih uloga. Uz njega su glumili i Emily Blunt, Noah Jupe, Millicent Simmonds i Cillian Murphy.

Koga ćemo sve gledati u novom filmu i kakva će biti njegova radnja doznat ćemo tek 2025. kada se očekuje izlazak filma.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala