Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Poznat datum premijere za posljednju sezonu serije Peaky Blinders
Kraj veljače donijet će nam završetak priče o poznatoj bandi i Tommyju Shelbyju

Poznat datum premijere za posljednju sezonu serije "Peaky Blinders"

Foto: Twitter

Nagrađivana dramska serija Peaky Blinders konačno je dobila datum premijere posljednje sezone i to već ovog mjeseca.

Početkom godine BBC je objavio trailer za šestu sezonu koja će nam na male ekrane posljednji put dovesti obitelj Shelby – na male ekrane jer je u planu dugometražni film koji bi s produkcijom trebao krenuti sljedeće godine.

Hvaljena serija koju predvodi odlični Cillian Murphy kao Tommy Shelby tako ćemo moći gledati od 27. veljače, a datum premijere BBC je ekskluzivno otkrio ogromnim muralom oslikanim na zidu u Birminghamu (u kojem živi fiktivna banda Shelby) koji je napravio umjetnik Akse.

Uz Murphyja bez kojeg ne bismo mogli zamisliti seriju, svoje uloge će ponoviti Tom Hardy, Paul Anderson, Finn Cole, Anya Taylor-Joy, Sophie Rundle i Stephen Graham. Nažalost, šesta sezona bit će bez Helen McRory koja je tragično preminula od raka dojke u travnju prošle godine. Murphy je otkrio kako je cijela nova sezona zapravo velika posveta njoj i način da joj se oda počast.

"Njezina prisutnost i prisutnost njezinog lika još se uvijek osjeća u seriji i velik je dio Tommyjevog putovanja ove sezone. ... Uvijek sam govorio kako je fenomenalna glumica i osoba tako da je veliki gubitak za cijelu glumačku zajednicu, ne samo za našu seriju. Moje misli su uz Damiana Lewisa i njezinu djecu. Nadam se da će serija biti dostojna nje i našeg sjećanja o njoj", rekao je iskrenuo u nedavnom intervjuu za Variety. Tvorac serije Steven Knight također je potvrdio kako će posljednja sezona odati počast McRory.

Šesta sezona serije Peaky Blinders 27. veljače stiže na BBC One i iPlayer u Ujedinjenom Kraljevstvu, dok će izvan njega biti dostupna na Netflixu.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala