Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Najava za 2. sezonu Bridgertona otkriva novu ljubavnu dramu
Jonathan Bailey i Simone Ashley središte su nove priče koja na Netflix stiže krajem ožujka

Najava za 2. sezonu "Bridgertona" otkriva novu ljubavnu dramu

Foto: YouTube

Nakon kratkog teasera krajem prošle godine Netflix je konačno objavio prvu video najavu za drugu sezonu serije Bridgerton koja je postala ogroman hit nakon premijere za Božić 2020. godine.

U najavi odmah možemo čuti glas Julie Andrews koja kao Lady Whistledown pita je li nam nedostajala te otkriva kako je potraga za njezinim identitetom sve intenzivnija. Nova sezona donosi novu romantičnu priču: Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) i novi lik Kate Sharma (Simone Ashley) bit će središnja priča ove sezone uz nastavak misterije oko Lady Whistledown za koju smo u finalu saznali da je pravim imenom Penelope Featherington (Nicola Coughlan).

Zvijezda prve sezone Regé-Jean Page za čijim su likom Simona Basseta uzdisale gledateljice diljem svijeta napustio je seriju nakon te sezone što je razočaralo obožavatelje, ali producenti serije su uvjereni kako će nova romansa privući pažnju. Tvorci serije Chris Van Dusen, Shonda Rhimes i Betsy Beers ionako su rekli da se svaka knjiga Julije Quinn bavi različitim parom tako da ima materijala za nekoliko sezona.

Rhimes je potvrdila kako očekuje da će serija Bridgerton trajati nekoliko godina: "Postoji osam Bridgerton braća i sestara i što se mene tiče to znači osam Bridgerton sezona. Možda i više", rekla je.

U ostalim ulogama su Adjoa Andoh, Lorraine Ashbourne, Harriet Cains, Bessie Carter, Shelley Conn, Nicola Coughlan, Phoebe Dynevor, Ruth Gemmell, Florence Hunt, Martins Imhangbe, Claudia Jessie, Calam Lynch, Luke Newton, Golda Rosheuvel, Luke Thompson, Will Tilston, Polly Walker i Rupert Young.

Bridgerton s drugom sezonom na Netflix stiže 25. ožujka.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala