Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 11.2.
Današnja večer nudi odlične serije i rado gledane filmove

TV Preporuke dana – Petak 11.2.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 11. veljače.

SERIJE / EMISIJE

Brokenwoodski misteriji, HTV 2 u 21 sat
Članovi brokenwoodskog društva za praćenje pataka spremni su za prvi dan lovne sezone. Osmorici lovaca prst je na okidaču dok strpljivo čekaju patke da polete. Međutim, maglovito jutro donosi neočekivan prizor...

Nevjera, Nova TV u 21 sat
Iako je Asja odlučna držati se podalje od središta velikog incidenta, nevolje i dalje nadolaze. Dok dokazi i iznenađujući svjedoci tijek istrage vode u neočekivanim smjerovima, jedan će razvoj događaja izblijediti nade za Derin.

Nijemi svjedok, HTV 2 u 23:30 sati
Tijekom toplinskog vala u Brightonu Lyellova ekipa pozvana je na odlagalište otpada na kojemu je pronađen dio ljudskog tijela. Započinju potragu za preostalim dijelovima kako bi sastavili tijelo žrtve, koje je prekriveno čudnim tetovažama. U međuvremenu, Nikki očajnički želi razgovarati s Mattom, no mora čekati da se on vrati iz Washingtona.

FILMOVI

Kursk: Prokletstvo dubina, HTV 1 u 20:10 sati
Film prati jednu od najvećih pomorskih tragedija. U vrijeme tragedije u podmornici je bilo 118 mornara i časnika, a većina članova posade bila je mlađa od 30 godina. Dok su se mornari borili za život, njihove obitelji vode borbu s političkim preprekama i nemogućim izgledima da ih spase.

Obitelj Miller, Nova TV u 22:35 sati
Iskusni diler prisiljen je unajmiti obitelj kako bi prokrijumčario dvije tone marihuane iz Meksika i izvukao se iz dugova.

Divljaci, RTL u 23 sata
Radnja samog filma se vrti oko Bena i Chona koji su uspješni u poslu uzgajivača marihuane. Međutim, stvari se dodatno zakompliciraju kad im sa poslovnim prijedlogom stignu velike ribe svijeta krijumčarenja, koji žele dio njihove zarade.

Zauvijek Valentinovo, Nova TV u 0:50 sati
Julia je mlada odvjetnica koja je oduvijek željela raditi u obiteljskoj tvrtki. Kad je njezin dečko iz bogate obitelji zaprosi, ona pristane, a njegovi roditelji odmah planiraju njezin život u visokom društvu, potpuno drukčiji od onoga što ona želi. Kako bi razbistrila glavu, s prijateljicom Sydney ode na odmor, u divljinu Colorada gdje će upoznati zgodnog Bena.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala