Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 4.2.
Današnju večer obilježit će izvještaj sa ZOI

TV Preporuke dana – Petak 4.2.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 4. veljače.

SERIJE / EMISIJE

ZOI Peking 2022., HTV 2 u 22:15 sati
Pekinški dnevnik (nakon 2008. godine i originalnog Pekinškog dnevnika na Ljetnim olimpijskim igrama, s novim igrama u glavnom kineskom gradu dolazi nam i nastavak) i snimka otvaranja olimpijskih igara.

Nevjera, Nova TV u 21 sat
Hidžranin i Halukov neočekivani susret bit će okidač velike krize. Za to je vrijeme Gonul odlučna napraviti potez, kako za sebe, tako i za svoju kćer. Volkan se trudi iskupiti se Derin; za to se vrijeme trudi Sinana zadržati što dalje od Asje. Iznenadni gost zaklade pojavi se kao grom iz vedra neba.

FILMOVI

Pirati sa Kariba: Salazarova osveta, HTV 2 u 20:05 sati
Uzbudljiva avantura vodi nas do nesretnog kapetana Jacka koji osjeća jake vjetrove loše sreće kako pušu u njegovom smjeru kad smrtonosni duhovi mornara, predvođeni strašnim kapetanom Salazarom, pobjegnu iz Đavoljeg trokuta odlučni ubiti sve pirate na moru, a posebno Jacka. Njegova jedina nada za opstankom leži u legendarnom Posejdonovom trozubu.

Navijačice, Nova TV u 22:30 sati
Ovo je zabavna i emotivna komedija o ženama koje odluče osnovati skupinu navijačica u mirovinskoj zajednici. Martha je žena koja prva pokreće skupinu zajedno s kolegicama Sheryl, Olive i Alice. Isprva ih ismijavaju, ali se sreća ubrzo okreće na njihovu stranu i svojom energijom polako osvoje simpatije okoline.

Alien: Savez, RTL u 23 sata
U svemiru nitko ne može čuti tvoj vrisak. Nakon gotovo četrdeset godina, te riječi još uvijek se poistovjećuju s neprestanom i zastrašujućom napetošću remek djela futurističkog horora Ridleyja Scotta – Alien. Otac tog legendarnog klasika vraća se svijetu koji je stvorio kako bi istražio njegove najmračnije kutke.

Ubojite namjere, HTV 1 u 23:30 sati
Narednik Nathan West vodi elitnu postrojbu specijalaca u rutinskoj vježbi u džungli Paname. Za vrijeme vježbe to područje zahvati uragan i West s gotovo cijelom postrojbom nestane, osim dva preživjela vojnika. Satnica Julia Osborne dobiva zadatak istražiti što se doista zbilo u džugli.

Jackie i Ryan, Nova TV u 0:25 sati
Skitnica, koja putuje vlakovima i želi postati uspješan glazbenik, i samohrana majka, koja se bori kako bi zadržala skrbništvo za svoju kćer, prkose svojim okolnostima i započinju odnos koji će možda zauvijek promijeniti njihove živote.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala