Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Joe vs Carole otkriva sukob između dva ljubitelja tigrova
U igranoj seriji temeljenoj na nevjerojatnoj istinitoj priči glume Kate McKinnon i John Cameron Mitchell

"Joe vs Carole" otkriva sukob između dva ljubitelja tigrova

Predstavljena je nova Peacockova serija Joe vs Carole, koja svoje nadahnuće nalazi u Wonderyjevom podcastu Joe Exotic.

Prije fenomena serije Igra lignje bio je Tiger King. Početkom 2020. godine, na samom početku pandemije, Netflix nam je otkrio ludu i nevjerojatnu dokumentarnu priču koja je kombinirala nevjerojatne likove s još nevjerojatnijom istinitom pričom.

Već smo imali priliku vidjeti i nastavak te priče, a sada dobivamo i prvu igranu seriju na temu o sukobu između kralja tigrova Joea "Exotica" Schriebvogela i kraljice tigrova Carole Baskin. Igrana serija ovih je dana predstavljena i prvim teaser trailerom.

Kate McKinnon i John Cameron Mitchell naći će se u ulogama zloglasnih rivala Carole i Joea. Trailer nam prikazuje Carole koja se nalazi u potrazi za Kraljem tigrova, drži sastanke o planu kako pronaći vlasnika zloglasnog zoološkog vrta i zauvijek uništiti njegov posao. Također vidimo i Joeovu reakciju na Carole, koja je u stilu stvarnog Joea vrlo pretjerana. Čak imamo prilike kratko vidjeti Caroleinog supruga Howarda Baskina, kojeg utjelovljuje Kyle MacLachlan.

Uz McKinnon, Mitchella i MacLachlana u seriji također glume Brian Van Holt, Sam Keeley, Nat Wolf, Marlo Kelly, William Fitchner, Dean Winters i David Wenham.

Showrunner i scenarist Etan Frankel seriju će donijeti na male ekrane uz pomoć redatelja Justina Tippinga i Natalie Bailey.

Serija Joe vs Carole na Peacock bi trebala stići 3. ožujka.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala