Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 22.1.
Subotnja večer uz rado gledane serije i filmove

TV Preporuke dana – Subota 22.1.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 22. siječnja.

SERIJE / EMISIJE

EP u rukometu: Danska - Hrvatska, RTL u 20:20 sati
Porazom od Crne Gore šanse Hrvatske za prolaz u polufinale jako su se smanjile, no u teoriji još postoje. Jasno, Hrvatska više ne smije izgubiti niti jedan bod.

Laž, HTV 2 u 22:45 sati
Suočena sa svom žestinom istrage detektivke Renton, Laura potporu traži od sebi najbližih. No nakon što Ian postane sumnjiv, Laura se počne pitati kome može vjerovati.

Nezaboravljeni, HTV 2 u 23:35 sati
Pratimo treću sezonu BAFTA-om nagrađene serije u kojoj Cassie i Sunny istražuju još jedan stari slučaj nabijen emocijama. Kad na središnjem zelenom pojasu autoceste blizu Londona radnici pronađu ljudske ostatke, Cassie i Sunny preuzimaju slučaj.

FILMOVI

Plavuša uzvraća udarac, Doma TV u 19:55 sati
Post-diplomantica prava Elle Woods (Reese Witherspoon) posebno je angažirana oko borbe za prava životinja. Sve je svoje planove spremna staviti na čekanje kako bi se uputila u Washington, gdje će se svojom domišljatošću izboriti za izglasavanje zakona o zabrani testiranja na životinjama. Vratar njezine zgrade otkrit će joj načine funkcioniranja političke i društvene kreme glavnoga grada, a Elle će sve iskoristiti kako samo ona to zna.

Zabranjeno kraljevstvo, HTV 2 u 20:05 sati
Američki tinejdžer opsjednut kinematografijom Hong Konga i kung-fu klasicima naiđe na fantastičnu stvar u kineskoj zalagaonici: nađe legendarno oružje kineskog mudraca i ratnika Monkey Kinga. Sa izgubljenom relikvijom u rukama, tinejdžer se neočekivano nađe u drevnoj Kini gdje se pridružuje grupi ratnika, majstora borilačkih vještina koji se nalaze u misiji oslobođenja zarobljenog Monkey Kinga.

Herkul, Nova TV u 20:15 sati
Temeljen na klasičnom mitu i prepun spektakularnih efekata, Herkul će ispričati priču o najsnažnijem čovjeku-polubogu i zadacima koji su bili stavljeni pred njega.

Bande New Yorka, Doma TV u 21:30 sati
U velikoj i krvavoj uličnoj bitci, ozloglašeni vođa starosjedilaca, zvani Bill the Butcher (Daniel Day-Lewis) ubija vođu bande irskih doseljenika, Priesta (Liam Neeson) i preuzima prevlast nad ulicama New Yorka. Godine njegove okrutne vladavine obilježila je beskrajna mržnja i prijezir prema svim doseljenicima. Ni ne sluti da će mu život uskoro biti ozbiljno ugrožen dolaskom mladog Amsterdama Vallona (Leonardo DiCaprio).

Zločesti dečki, Nova TV u 22:05 sati
Stotinu milijuna dolara konfisciranog heroina upravo je oteto iz policije. Nekoć najveći uspjeh detektiva Mikea Lowreya i Marcusa Burnetta, nestala droga pretvorila se u prijetnju ukidanja Odjela za narkotike u Mijamiju. Kad ih istraga ugrozi, zločinci kidnapiraju jedinu svjedokinju - prelijepu policijsku doušnicu i blisku prijateljicu detektivskog dvojca. Dvojac kreće u akciju...

Slomljeni grad, RTL u 22:40 sati
Detektiv Billy Taggart (Mark Wahlberg) je unajmljen od strane korumpiranog političara (Russel Crowe) da prati njegovu nevjernu ženu (Catherine Zeta-Jones), ali biva uvučen u skandal puno većih razmjera.

Tragovi u snijegu, HTV 1 u 22:55 sati
Kada Cory Lambert otkrije tijelo u divljini Wind River Indian rezervata, FBI šalje svoju agenticu Jane Banner kako bi istražila ubojstvo. Budući da ona nije spremna za uvjete zime u Wyomingu zamoli Coryja da joj pomogne u istrazi.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala