Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zvijezde serije Euforija o snimanju 2. sezone
Zendaya, Hunter Schafer, Angus Cloud i showrunner Sam Levinson u službenom videu govore o novoj sezoni hit serije

Zvijezde serije "Euforija" o snimanju 2. sezone

Foto: YouTube

Nakon prilično dugog čekanja na male ekrane vratila se nagrađivana HBO serija Euforija!

Druga sezona premijerno je krenula u nedjelju što je dvije i pol godine nakon premijere prve sezone u lipnju 2019. Prva sezona imala je odlične ocjene i kritike, ponajviše zbog glume (za koju je glavna glumica Zendaya nagrađena Emmyjem zbog čega je postala najmlađa glumica koja je dobila nagradu u toj kategoriji) i načina na koji se obrađuju teške teme pa se od nove sezone puno očekuje. Na službenom YouTube kanalu serije objavljen je video u kojem Zendaya, Hunter Schafer, Angus Cloud i showrunner Sam Levinson govore o snimanju druge sezone:

Reakcije na premijeru druge sezone su prilično podijeljene: jedni nastavljaju hvaliti razvoj likova i obradu teških tema, dok drugi početak sezone smatraju ipak previše teškim i prevelikim odmakom od prethodne sezone.

Svoje uloge uz Zendayu ponavljaju Hunter Schafer, Storm Reid, Angus Cloud, Jacob Elordi, Algee Smith, Sydney Sweeney, Alexa Demie, Barbie Ferreira, Maude Apatow, Javon Walton, Austin Abrams i Nika King. U novim ulogama su Dominic Fike, Minka Kelly i Demetrius Lil Meech Flenory Jr.

Seriju Euforija od 9. siječnja možete gledati na HBO streamingu i na službenom kanalu, a nove epizode bit će dostupne svake nedjelje, odnosno svakog ponedjeljka.

Osim videa o snimanju druge sezone, na službenom kanalu objavljen je i trailer u kojem možemo vidjeti što sve možemo očekivati u narednim tjednima – najavu pogledajte u nastavku.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala