Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 8.1.
Subotnja večer niti ovaj put ne bi trebala razočarati sa serijama i filmovima

TV Preporuke dana – Subota 8.1.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 8. siječnja.

SERIJE / EMISIJE

A strana, HTV 1 u 20:10 sati
U čast 65 godina duge povijesti Zabavnog programa HTV-a svoje prvo izdanje u 2022. godini A strana je posvetila odnosu glazbe i televizije.

Igra prijestolja, HTV 2 u 22:30 sati
Jon je užasnut kada Neokaljani pogube ratne zarobljenike prema Daenerysinoj zapovjedi. Tyrion pronalazi tijela Jaimeja i Cersei među ruševinama zamka. Daenerys okuplja Neokaljane i Dothrakije te im objavljuje da će zajedno osloboditi cijeli svijet...

Tjelesni čuvar, HTV 2 u 23:55 sati
Opasnost od terorista sve je veća i narednik David Budd pokušava spriječiti atentat na ministricu unutarnjih poslova Juliju Montague.

FILMOVI

Obiteljske veze, HTV 2 u 20 sati
Akcijska komedija snimljna je prema istoimenom filmu iz 1979. godine u kojem su glumili Peter Falk i Alan Arkin. U ovoj verziji Michael Douglas i Albert Brooks su CIA agent i ortoped koji upadnu u sukob s kriminalcima netom prije vjenčanja svoje djece.

Pjevajte s nama, RTL u 20:10 sati
Koala Buster je ravnatelj kazališta koje proživljava teško razdoblje. Kako bi oživio organizira natjecanje u pjevanju, a pobjednika očekuje velika novčana nagrada. Među svim natjecateljima posebno se istakne pet neobičnih likova: umišljeni miš koji je ujedno i ovisnik o kocki, plašljiva slonica koja ima strah od javnih nastupa, mama svinja koju doma čeka 25 praščića, mladi gorila koji želi skupiti novce kako bi oslobodio tatu iz zatvora te punk-rock dikobrazica koja želi pjevati sama.

Rambo 2, RTL 2 u 20:15 sati
Poslali su ga u misiju, unaprijed određenu na propast. Ali napravili su jednu pogrešku. Zaboravili su da imaju posla sa Johnom Rambom (Sylvester Stallone).

Osvetnik, Nova TV u 20:15 sati
Dr. Paul Kersey je kirurg koji svakodnevno svjedoči posljedicama nasilja u svom gradu. Jednog dana tako u njegovu bolnicu stižu i njegova supruga i kći koje su bile žrtve napada u njihovom zajedničkom domu. Budući da je policija preopterećena drugim zločinima, Paul kreće u lov na napadače svoje obitelji.

Susjedi iz pakla 2, RTL u 22 sata
Sad, kada Mac i Kelly čekaju drugo dijete, napokon su spremni napustiti predgrađe. No, baš kada se odluče prodati kuću, otkriju da su im nove susjede cure iz sestrinstva.

Građanin opasnih namjera, HTV 1 u 22:50 sati
Clyde Shelton (Gerard Butler) uživa u mirnoj večeri u obiteljskom okruženju kada mu u kuću upadaju dvojica razbojnika koji brutalno siluju i ubiju Sheltonovu ženu i malu kćerku. Deset godina poslije, ogorčen pravosudnim sustavom koji je jednog ubojicu osudio na smrt, a drugog potpuno oslobodio krivnje, Clyde kreće u osvetnički pohod kakav još nije viđen.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala